Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μαϊμού πολιτική: «Δεν μιλούν – Δεν βλέπουν – Δεν ακούν»

Μαϊμού πολιτική: «Δεν μιλούν – Δεν βλέπουν – Δεν ακούν»

Το επεισόδιο με την φρεγάτα «ΣΠΕΤΣΕΣ» είναι πολύ σημαντικό. Δεν είναι Ελληνο-τουρκική κόντρα. Είναι Διεθνές επεισόδιο. Το ελληνικό πλοίο βρισκόταν σε αποστολή υπό την ηγεσία Ιταλού αξιωματικού. Μετά από δική του εντολή, απογειώθηκε το ελικόπτερο της φρεγάτας για να κάνει νηοψία, με δική του εντολή αποσύρθηκε μετά την δήλωση του τούρκου πλοιάρχου του συνοδευτικού τούρκικου πολεμικού πως: «το πλοίο είναι υπό την προστασία της τουρκικής δημοκρατίας».

Συνεπώς, έχουμε μια κατηγορηματική και αδιάψευστη δήλωση, με τον πλέον επίσημο τρόπο ότι: η τουρκία παρανομεί και μάλιστα δεν συμμορφώνεται αλλά εμμέσως, πλην σαφώς, απειλεί όταν της γίνεται έλεγχος.

Φυσικά τα Μέσα Μαζικής Εξαπατήσεως, ανέφεραν στα γρήγορα και επιφανειακά το θέμα, χωρίς κανένα από αυτά, ελληνικά ή ξένα, να εμβαθύνει στο θέμα. Η τουρκία έχει αφεθεί από την διεθνή κοινότητα ελεύθερη να σπάει το εμπάργκο όπλων του ΟΗΕ προς την Λιβύη, να υποδαυλίζει την ειρήνη στην περιοχή και να προσπαθεί να αναδείξει τον εαυτό της σε Μεσογειακή δύναμη.

Οι Ελληνικές Κυβερνήσεις, άβουλες και φοβικές, έχουν ακουμπήσει πάνω στις «συμμαχικές» δυνάμεις (είτε ΝΑΤΟ είτε Ε.Ε.) θεωρώντας ότι για κάποιον απροσδιόριστο λόγο, θα μας προστατεύσουν. Ποτέ όμως δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο, για καμία χώρα στον πλανήτη. Αν εσύ ο ίδιος, δεν κινείσαι, δεν ενεργοποιείς συμμαχίες, δεν πιέζεις σε πολιτικό και οικονομικό επίπεδο, θα είσαι πάντοτε, ο «φτωχός συγγενής» που πρέπει να είναι ικανοποιημένος, επειδή έχει, έστω λίγο φαγητό.

Το αποτέλεσμα είναι, η τουρκία να κάνει ότι θέλει με την ευλογία των δήθεν συμμάχων μας, να γκριζάρει σταθερά και αποτελεσματικά το Αιγαίο και να είστε σίγουροι ότι αν δούμε φως στο τούνελ, θα είναι από το τρένο που με ταχύτητα θα μας πατήσει.

Αντί η ελληνική διπλωματία, να κινηθεί σε διεθνές επίπεδο και να στηλιτεύσει το συμβάν με την φρεγάτα «ΣΠΕΤΣΕΣ» το Υπουργείο Εξωτερικών του ανεπαρκέστατου Δένδια, το Υπουργείο Αμύνης του εκτός τόπου και χρόνου Παναγιωτόπουλου και η κυβέρνηση του «ελέω οικογενείας» Πρωθυπουργού, κάνουν ότι και τα γνωστά τρία μαϊμουδάκια, δηλαδή «δεν μιλούν – δεν βλέπουν – δεν ακούν».

Μυρμιδόνας

Exit mobile version