Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έρημη η Πλάκα! Παραμύθι της κυβέρνησης Μητσοτάκη τα έσοδα που θα έλθουν από τον τουρισμό

Έρημη η Πλάκα! Παραμύθι της κυβέρνησης Μητσοτάκη τα έσοδα που θα έλθουν από τον τουρισμό

Πολλά καταστήματα κλειστά παρά την άρση των περιορισμών. Μείωση του τζίρου πάνω από 75%!

Οι “σωτήρες” της κυβέρνησης Μητσοτάκη, που σε αυτό το θέμα λειτούργησαν σε πλήρη συμφωνία με τον ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζουν την καταστροφή της εθνικής μας οικονομίας, γιατί ήθελαν, λένε να μας σώσουν από τον κορωνοϊό, είπαν και ένα ακόμη ψέμα ότι θα σώσουν την οικονομία με τα έσοδα από τον τουρισμό που θα έλθει. Όλα δείχνουν πως και αυτό είναι ένα ακόμη παραμύθι της προπαγάνδας τους, για την οποία φροντίζουν οι εξαγορασμένοι δήθεν δημοσιογράφοι των χρεοκοπημένων ΜΜΕ.

Πως συμφώνησε απόλυτα όμως ο ΣΥΡΙΖΑ με την ΝΔ σε όλα αυτά τα μέτρα; Είναι πολύ απλό. Είναι και οι δύο τους υποτακτικοί του ίδιου αφέντη, που διέταξε σε παγκόσμιο επίπεδο αυτό το πρωτοφανές πείραμα σε βάρος όλων των λαών, πείραμα υποταγής με όπλο τους τον φόβο!

Την αποτυχία των κυβερνητικών σχεδίων δείχνει η εμπορική κίνηση στο ποιο τουριστικό σημείο της Ελλάδος, στην Πλάκα. Στην οποία Πλάκα πολλά καταστήματα παρέμειναν κλειστά, ενώ η μείωση του τζίρου σε σύγκριση με την περσινή περίοδο ήταν μεγαλύτερη από 75%! Με επίσημη ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών εκτιμά πως αρκετές επιχειρήσεις δεν πρόκειται να ανοίξουν ούτε μετά τις 15 Ιουνίου οπότε θα ανοίξουν τα σύνορα για τουρίστες από 29 χώρες.

Υ.Γ.: Μεταξύ αυτών και “τουρίστες” από την Αλβανία! Κάποτε το Αλβανός τουρίστας ήταν ανέκδοτο, στις ημέρες του Μητσοτάκη έγινε πραγματικότητα…

Exit mobile version