Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Από το περιβάλλον Μητσοτάκη ελέγχεται η ΜΚΟ του Σόρος που μισθώνει τα ακίνητα του Παπαδημούλη για λογαριασμό αλλοδαπών

Από το περιβάλλον Μητσοτάκη ελέγχεται η ΜΚΟ του Σόρος που μισθώνει τα ακίνητα του Παπαδημούλη για λογαριασμό αλλοδαπών

Η υπόθεση με την μίσθωση των ακινήτων του Συριζαίου Παπαδημούλη στην ΜΚΟ του Τζορτζ Σόρος, έχει και «γαλάζιο» ενδιαφέρον καθώς το ελληνικό παράρτημα της Solidarity Now ελέγχεται από τον στενό κύκλο του ιδίου του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη! Ως πρόεδρος της ΜΚΟ εμφανίζεται ο Στέλιος Ζαββός, αδερφός του νυν υφυπουργού Οικονομικών Γιώργου Ζαββού, ενώ γενική διευθύντρια της ΜΚΟ, είναι η Αντιγόνη Λυμπεράκη, εξαδέλφη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη!
Αν ισχύει αυτό, τότε μιλάμε για έναν Ευρωβουλευτή από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο οποίος λαμβάνει χρήματα από ΜΚΟ που ελέγχεται από πρόσωπα του στενού και ευρύτερου περιβάλλοντος του Πρωθυπουργού. Πρωτοφανές!

Εύστοχα η ιστοσελίδα Newsbreak.gr σημειώνει για το ζήτημα:

«Ποινικό ζήτημα υποθέτουμε πως δεν υπάρχει, αλλά αυτό που υπάρχει είναι πολιτικό ζήτημα και μάλιστα μείζον. Την ώρα που το λαθρομεταναστευτικό ανάγεται σε ζήτημα εθνικής ασφάλειας, πως γίνεται πρόσωπα επιφορτισμένα με ευθύνες προστασίας των εθνικών συμφερόντων (στην Ευρωβουλή και στην κυβέρνηση), να βιοπορίζονται από αυτό;»

Exit mobile version