Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ανακοίνωση Μετώπου Νεολαίας – Πέρνα στην Αντεπίθεση

Ανακοίνωση Μετώπου Νεολαίας - Πέρνα στην Αντεπίθεση

Συναντήσεις του Μετώπου Νεολαίας στην Τ.Ο. Αθηνών κάθε Δευτέρα  

Στην Ελλάδα του 2020,  της ψευτοκουλτούρας και του διεθνισμού, της οικονομικής ύφεσης που δυστυχώς θα έρθει και μιας κοινωνίας που της επιβάλλονται από την μια στιγμή στην άλλη απολυταρχικές απαγορεύσεις, είναι απόλυτα επιβεβλημένο να υπάρξει μια φωνή αντίστασης. Μια φωνή που θα ανοίξει τα αυτιά και τα μάτια στον αποχαυνωμένο λαό και που θα ξεσηκώσει την Νεολαία του Έθνους ώστε να διεκδικήσει αυτά που της πρέπουν και της αρμόζουν. Αυτή την φωνή η οποία είναι αναγκαία όσο ποτέ άλλοτε, θα την καλύψει μέσα από την ανανεωμένη περίοδο δράσης του το Μέτωπο Νεολαίας της Χρυσής Αυγής.

Η Νεολαία του Κινήματος, ανιδιοτελώς και πάντοτε με συνέπεια, θα βρεθεί στην πρώτη γραμμή των εθνικών, οικονομικών και κοινωνικών ζητημάτων. Απέναντι σε αυτούς που διατυμπανίζουν δεξιά και αριστερά ότι οι νέοι και οι νέες γοητεύονται από το «καινούριο» , το «ανανεωτικό» και την «νεοπατριωτική» τάση διαφόρων πυροτεχνημάτων που χάνονται στην ατμόσφαιρα, απαντούμε και θα αποδείξουμε περίτρανα ότι η Νεολαία καθώς και όσοι είναι Αγωνιστές μένουν πιστοί σε Ιδέες. Και την Ιδέα του Εθνικισμού στην Ελλάδα την εκφράζει εδώ και σαράντα χρόνια ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή.

Καλούμε τους Νέους Εθνικιστές να πλαισιώσουν τον Αγώνα μας δίπλα σε εμάς και στον Αρχηγό του Κινήματος, σε μια πολιτική και ιδεολογική εκστρατεία χωρίς εκπτώσεις και δηλώσεις μετανοίας.

Αν σιχάθηκες και εσύ τις προδοσίες των πολιτικάντηδων, αν αποστρέφεσαι την τρομοκρατία των ΜΜΕ και την προπαγάνδα θανάτου της νέας τάξης, αν νιώθεις πως το μεγαλείο των Ιδεών σου δεν είναι ποτέ δυνατόν να εκφραστεί από κωλοτούμπες και τυχοδιώκτες, τότε πέρνα στην Αντεπίθεση !

Επειδή κανένα Αύριο δεν είναι ίδιο με το σήμερα, πάρε τώρα το μονοπάτι της Αρετής και δώσε το παρόν για τους Αγώνες που έρχονται !

Όσοι ζωντανοί μαζί μας, κάθε Δευτέρα 19:00-21:00 Δηλιγιάννη 50, σταθμός Λαρίσης.

Μέτωπο Νεολαίας 

Exit mobile version