Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι ώρες της κρίσης

Οι ώρες της κρίσης

Μετανάστευση – Δημογραφικό – Τουρκική επιβουλή

Οι πολιτικές της Μεγάλης Αντικατάστασης των Πληθυσμών εφαρμόζονται ολοένα και εντονότερα. Το Καθεστώς ενθαρρύνει τις λαϊκές μάζες των Ευρωπαίων «να τα έχεις όλα, να απολαμβάνεις χωρίς να έχεις παιδιά». Οι Επικυρίαρχοι κατασκευάζουν αλλόφυλους Αφροασιανούς «Νέους Ευρωπαίους», περιγράφοντας πλέον τα τεράστια κύματα των παράνομων εισβολέων απλώς ως ως «μετανάστες» (δεν αναφέρονται πλέον ούτε καν ως «πρόσφυγες» προσχηματικά). Δίνεται ένα νέο τεχνητό κι αρρωστημένο σχήμα στην Πατρίδα μας και σε ολόκληρη την ήπειρό μας.

Οικονομική αδυναμία και εξαθλίωση, κοινωνική δυσπραγία, διογκούμενη ανεργία, «γκρίζα» ευτελής καθημερινότητα. Προβλήματα του σύγχρονου κόσμου που πιθανότατα θα έκαναν τους παππούδες μας να γελούν με περιφρόνηση. Ίσως και να μην καταλάβαιναν καθόλου ποιο είναι τάχα το «τρομερό» μας πρόβλημα και η αιτία της γενικευμένης δυσθυμίας μας.

Την ίδια ώρα που τα Μέσα επιλέγουν την παραπλανητική τεχνική του Διάχυτου Τρόμου, διογκωμένου από τις επιδράσεις της Πανδημίας της COVID 19 και τα οικονομικά μεθεόρτιά της, εξυφαίνεται δίπλα μας ένα παράλληλο πολυδύναμο πλέγμα πολυπλόκων ζητημάτων, πολλαπλασίως σοβαρότερων και πράγματι ικανών όχι να μας κάνουν απλώς φτωχότερους, αλλά να μας εξαφανίσουν. Η ώρα της αλήθειας για την ίδια την ύπαρξη της Ελλάδος και κατ΄ επέκταση της Ευρώπης, πλησιάζει καλπαστικά.

Στα κρίσιμα ερωτήματα που θα θέσει η Ιστορία, θα πρέπει να απαντήσουμε όχι με δικολαβικές αρνήσεις, γλυκερά μισόλογα και πονηρές υπεκφυγές. Τώρα πλέον, αυτό που δεν θέλουμε καλύπτεται ολότελα από την εκρηκτική επιταγή εκείνου που θέλουμε !

Το ερώτημα είναι απλούστατο, ωμό, καίριο και επιτακτικό : Ζωή ή Θάνατος; Θα υποταχθούμε αμαχητί στην διενεργούμενη Γενοκτονία μας ή θα βρούμε την δύναμη να αντισταθούμε, ακλόνητοι μέχρις εσχάτων και να αναγεννήσουμε το Γένος;

Σε αυτό το ερώτημα πρέπει να απαντήσει ο καθείς για τον εαυτό του, αλλά, ειδικότερα πρέπει να κληθούν σε απάντηση όλοι όσοι αρθρώνουν δημόσιο λόγο. Να τεθούν προ των άμεσων ευθυνών τους έναντι του εθνικού συνόλου, ευθυνών που οι ίδιοι, οικειοθελώς και αβιάστως επωμίσθηκαν. Οι Έλληνες, πολίτες και πολιτικοί, μα και ολόκληρη η «Δύση», οι Ευρωπαίοι, οι Λευκοί άνθρωποι, πρέπει να διαλέξουν τον δρόμο της Δημιουργίας ή της Καταστροφής. Την Πολιτική της Ζωής ή την Πολιτική του Θανάτου.Την Ελευθερία ή την Τυραννία. Την Ανεξαρτησία ή την Υποδούλωση !

Κατά τις μεταπολεμικές δεκαετίες εφαρμόστηκε στην Δύση η Πολιτική του Θανάτου. Και δεν ομιλώ μόνον για τον καταθλιπτικό μαρασμό της πρωτογενούς παραγωγής, για την αποκοπή από τις ζωογόνες ρίζες της Παραδόσεως, για την εκρηκτική αστυφιλία και τον ψυχοπαθητικό καταναλωτισμό. Αναφέρομαι σε συγκεκριμένες, σαφείς και κυριολεκτικώς δολοφονικές πρακτικές, που σκοπό τους έχουν την φυσική εξόντωση, την γενοκτονία των Ευρωπαίων. Η επιχείρηση εξαχρείωσης και εξαφάνισης του Ευρωπαϊκού πολιτισμού είναι συνυφασμένη και μοιραία συνδεδεμένη στην τελική της φάση, με την βιολογική εξαφάνιση του λευκού Ευρωπαίου Ανθρώπου.

Αυτός ο ακήρυχτος και αμείλικτος πόλεμος χρησιμοποίησε μεθόδους που οδήγησαν στην ραγδαία πολιτιστική και πνευματική παρακμή, στην ηθική διάβρωση και αποσάθρωση, στην μαλθακότητα, στον ηδυπαθή συβαριτισμό, στην αρενοποίηση των γυναικών και στην εκθήλυνση των Ευρωπαίων ανδρών.  Αυτό όμως το δρώμενο που κατέφερε το πιο καίριο πλήγμα στον ευρωπαϊκό κορμό ήταν η συνεχής προβολή και έντεχνη επιβολή δυο προβεβλημένων πρακτικών (θεωρουμένων ως αναγκαίων δεδομένων της καθημερινότητος) : της αντισύλληψης και των αμβλώσεων, στο πλαίσιο ενός εκδικητικού και τιμωρητικού, αντιθηλυκού και απάνθρωπου φεμινισμού. Οι δύο αυτές πρακτικές θεωρούνται «σπουδαία κατάκτηση» των γυναικών και σπουδαίο μέρος του τάχα «απελευθερωμένου» modus vivendi των Ευρωπαίων. Αυτή είναι η κυριολεκτικώς «Πολιτική Θανάτου των Ευρωπαίων».

Η θηριώδης επιβολή της αγριότητας και βαρβαρότητας της τριτοκοσμικής μεταναστεύσεως, καθώς και η «Μεγάλη Αντικατάσταση των Πληθυσμών», έρχονται να επισφραγίσουν την Πολιτική του Θανάτου. Οι αυτόχθονες Ευρωπαίοι αυτοκαταστρέφονται για να «κάνουν χώρο» με ανοχή στους νεοαφικνούμενους τριτοκοσμικούς επήλυδες. Στην Μ.Βρετανία, 7 στα 10 παιδιά που γεννιούνται στο Λονδίνο έχουν τουλάχιστον έναν γονέα μη-Βρετανό, μη Ευρωπαίο. Στην Αθήνα, πολυκατοικίες και γειτονιές ολόκληρες κατοικούνται πλέον εξ ολοκλήρου από μη-Έλληνες και δη μη-Ευρωπαίους.

Το παράλληλο και συγχρονικό «εκ προμελέτης» έγκλημα της οικονομικής δυσπραγίας, της «κρίσεως», προσφέρει έτοιμες, πρόσφορες και εύπεπτες δικαιολογίες σε όσους «προσκυνημένους» αναζητούν τρόπους να συγκαλύψουν την αδιαφορία ή και την δειλία τους. Η ήδη χαμηλή γεννητικότητα ανά Ελληνίδα, επιδεινώνεται ραγδαία από την αφαίμαξη του νέου ηλικιακά ανθρωπίνου δυναμικού, μάλιστα δε με κρατική προπαγάνδα μέσω των δελτίων ειδήσεων των ΜΜΕ υπέρ της μεταναστεύσεως, η οποία αποστερεί από την Πατρίδα Έλληνες με ικανότητες και φιλοδοξίες, που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν εντός των συνόρων και δουλειές αλλά και οικογένειες.

Αυτό το κλίμα δεν διαφεύγει βεβαίως της προσοχής των αροακτικών και βουλιμικών ανατολικών γειτόνων μας. Οι απειλητικές εξαγγελίες του «Σουλτάνου» Ερντογκάν είναι εκσυγχρονισμένη συνέχεια των παλαιών δηλώσεων του Οζάλ. Το Δημογραφικό θα σφραγίσει αμετάκλητα την διαχρονική Ελληνοτουρκική διένεξη, δίνοντας την απάντηση της Φύσης στην Ιστορία. «Casus beli» τα 12 μίλια ! «Γκρίζες ζώνες» στο Αιγαίο ! Αμφισβήτηση της Συνθήκης της Λωζάνης! Κλιμακούμενη και προκλητική επιβουλή κατά των ελληνικών βραχονησίδων με σύμπνοια τουρκικής συμπολιτεύσεως και αντιπολιτεύσεως. Αμφισβήτηση της Ελληνικότητας των Ιμίων. Αμφισβήτηση της ελληνικότητας της Κάσου. Οι Τούρκοι έχουν ακονίσει και δείχνουν περήφανοι τα γιαταγάνια τους. Πρόκειται για παρελκυστική πολιτική εκβιασμού, για ψυχολογική επιχείρηση μεγάλης κλίμακας ή για άμεση απειλή στρατιωτικής βίας;

Η μάχη Ζωής και Θανάτου μεταξύ Ανατολής και Δύσεως θα δοθεί είτε το κατανοήσουμε είτε όχι, είτε το επιδιώξουμε είτε όχι. Έχει νομοτελειακή λειτουργία και τροχιά. Η «ετέρα πλευρά» της διαμάχης έχει ήδη πάρει καταφανώς τις αποφάσεις της, ελλοχεύει και αναμένει την κατάλληλη στιγμή, χρονίως πάχουσα από την προοπτική μιας ήττας σε εμπλοκή με την Συρία με διακύβευμα την δημιουργία ενός κουρδικού κράτους.

Η κρισιμότητα των συνθηκών δεν διαφέρει σήμερα από αυτήν που αντιμετώπισαν οι ανυπέρβλητοι «Πολιορκημένοι» του Μεσολογγίου. Εκείνοι όμως όπως περιέγραψε στο έπος τους ο Διονύσιος Σολωμός, ήσαν Ελεύθεροι στην ψυχή και αποφασισμένοι να μην παραδοθούν στον Εχθρό. Ο Αγαρηνός και οι πάτρονές του γνωρίζουν με ιστορική βεβαιότητα ότι το ξίφος είναι βαρύ, στομωμένο και άχρηστο στα χέρια των αποκαμωμένων, των παραδομένων, των νηστικών. Ξέρουν καλά  πως οι ελλαδικές οσφυοκαμπτικές παλινωδίες και οι θορυβώδεις λεονταρισμοί είναι απλώς αποκύημα υποκριτικού στρουθοκαμηλισμού και παντελούς απουσίας μακρόπνοης ρεαλιστικής πολιτικής του «Ψευτορωμαίικου».

Κατά τα θλιβερά φαινόμενα της εποχής η φλύαρη «ελληνική» πολιτική και πολιτειακή «ηγεσία» θα αναγκαστεί, εν τέλει, να αναλάβει μια κάποια δράση, πριν συρθεί σε νέα εθνική ταπείνωση. Πρέπει να απαιτήσει την προστασία των συνόρων προτού εκδηλωθούν η νέα μαζική λαθρομεταναστευτική εισβολή στην Θράκη και τα αναμενόμενα «θερμά επεισόδια» στο Αρχιπέλαγος.

Μόνον όταν οι Εθνικιστικές Πατριωτικές δυνάμεις αναλάβουν την ευθύνη της διακυβερνήσεως σε ολόκληρη την ήπειρό μας  θα ανατραπεί ασφαλώς η καταφανής προοπτική της επιβολής των Παγκοσμιοποιητών Επικυριάρχων επί του Ευρωπαϊκού εδάφους. Άθικτη Ελλάδα μπορεί να σταθεί μια ένοπλη και αποφασισμένη Ελλάδα στα πλαίσια μιας Ελεύθερης Ευρώπης. Τότε, μονομιάς, η άμεση ανατροπή των Πολιτικών του Θανάτου θα απέτρεπε  αυτομάτως και με την χρειώδη αποφασιστικότητα τον μιαρό οχετό των συνεπειών της «Παράτυπης Μετανάστευσης» αλλά συνάμα και την «Εξ Ανατολών απειλή» των Μισελλήνων Τούρκων.

«Μη φοβηθής! Θα σε συκοφαντήσουν, θα σε κυνηγήσουν, θα σε δελεάσουν, θα σε κατηγορήσουν. Μη φοβηθής. Είναι τα τελευταία ξεσπάσματα του τέρατος, που πληγωμένο, είναι στριμωγμένο στη γωνιά… Δεν σου λέω υπερβολή… Αν κρατηθής και αν κράτησης, το  τέρας θα πεθάνη. Και σύ, θα χορέψης πάνω στο πτώμα του… Θάρθη, η ώρα, που χάρις σε σένα, όλοι οι «νεκροθάφτες του Ελληνισμού» θα νοιώσουν την δύναμη της γροθιάς σου! Την δύναμη της εθνικιστικής γροθιάς! Από σένα εξαρτάται αν αυτό θα είναι γρήγορα, αν αυτό θα είναι αργά… Οραματίσου μία αλλοιώτικη Ελλάδα. ΝΕΑ, πραγματικά νέα, που να τρέχη στις φλέβες της ΔΥΝΑΤΟ το αίμα, το ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ. Οραματίσου μία Ελλάδα που να είναι ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ισχυρό! ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ πανίσχυρο!»

Παρότρυνση στην Εθνικιστική νεολαία  –  Ανδρέας Δενδρινός (1933-2016)

Ειρήνη  Δημοπούλου

Exit mobile version