Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εθνικιστική Δράση στην Ερμιονίδα

Εθνικιστική Δράση στην Ερμιονίδα

Συναγωνιστές, από τον πολιτικό Πυρήνα της Ερμιονίδας της Χρυσής Αυγής προχώρησαν σε ενημερωτική δράση στις γύρω περιοχές.

Παρά την πολεμική που δέχεται το μοναδικό εθνικιστικό κίνημα της Πατρίδας μας ιδίως μετά τα αποτελέσματα των εκλογών του ’19, η ανταπόκριση των δοκιμαζόμενων Ελλήνων σχεδόν ένα χρόνο μετά ήταν κάτι παραπάνω από θετική αφού δεν δίσταζαν να ζητούν πρώτοι εφημερίδες κι ενημερωτικά έντυπα του κινήματος μας.

Ο απλός κόσμος δείχνει να μην λησμονεί τους δίκαιους κι αγνούς αγώνες των “παιδιών με τα μαύρα” , όπως και παράλληλα να αντιλαμβάνεται πλήρως τα βρώμικα παιχνίδια που παίζει το διεφθαρμένο πολιτικό και δημοσιογραφικό σύστημα εις βάρος της εθνικιστικής παράταξης της χώρας μας.

Δέσμευση μας παραμένει πάντα ενεργή, πως οι αγωνιστές κι αγωνίστριες της Χρυσής Αυγής θα βρίσκονται πάντα δίπλα στους Έλληνες πολίτες κι απέναντι σε όλους αυτούς που εργάζονται στο ημίφως για να δημιουργήσουν μια Ελλάδα χωρίς Έλληνες.

Επίσης στέλνουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα σε εχθρούς και φίλους πως η Χρυσή Αυγή δεν τελείωσε, ούτε διαλύεται!

Συνεχίζει τον Ιερό – Εθνικό αγώνα με πίστη στις αξίες του Ελληνικού πολιτισμού και στις αρχές του γνήσιου εθνικισμού. Βάση αυτής της πραγματικότητας κάποιοι πονηροί ας μην τρίβουν τα χέρια τους διότι όπως ο αγώνας μας έτσι κι η κάθοδος μας στις Εθνικές εκλογές όποτε κι αν γίνουν αυτές είναι μονόδρομος.

Exit mobile version