Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πυκνώστε τις τάξεις του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος

Πυκνώστε τις τάξεις του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος

Ήδη στην Ελλάδα διαμορφώνεται μια εντελώς νέα πολιτική κατάσταση, η οποία θα γίνει ιδιαίτερα αισθητή στον λαό μας αμέσως μετά το καλοκαίρι. Είναι απολύτως βέβαιο ότι η κυβέρνηση της ΝΔ οδηγεί την χώρα σε νέα μνημόνια, τα οποία θα προκαλέσουν έκρηξη της ανεργίας και βαθιά κοινωνική κρίση.

Είναι επίσης βέβαιο ότι ετοιμάζουν την κοινή γνώμη για νέες «Πρέσπες», δηλαδή νέα μειοδοσία στα Εθνικά μας θέματα και νέους ατιμωτικούς συμβιβασμούς. Η Τουρκία δεν κρύβει τις προθέσεις της και ένα θερμό επεισόδιο είναι παραπάνω από πιθανό, ώστε το πολιτικό σύστημα να σύρει την χώρα στην Χάγη για να ανοίξει ο δρόμος της «συνεκμετάλλευσης» του Αιγαίου με την Τουρκία.

Οι ευρωπαίοι «σύμμαχοί» μας διατηρούν την γνωστή ουδετερότητα που εξυπηρετεί τις τουρκικές διεκδικήσεις. Ανύπαρκτη η στήριξή τους επίσης στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, στην πραγματικότητα πρέπει να θεωρούμε ως δεδομένο ότι βλέπουν την Ελλάδα σαν ένα απέραντο Hotspot, αδιαφορώντας για το εκρηκτικό κλίμα που δημιουργείται εντός της επικράτειας.

Απέναντι σε όλα αυτά απαιτείται μια ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ και ξεκάθαρη θέση απέναντι στον καπιταλισμό και στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Η νέα αυτή πρόταση όμως θα πρέπει να στηρίζεται στις Ιδεολογικές μας Αρχές και όχι να σέρνεται από τις πολιτικές εξελίξεις ή τις τάσεις που το ίδιο το σύστημα δημιουργεί.

Για να έχει επιτυχία μια επαναστατική θέση κατά της «Ευρώπης» των τοκογλύφων και κατά του σάπιου πολιτικού κατεστημένου, θα πρέπει πρωτίστως να μην γίνουν συμβιβασμοί και η Χρυσή Αυγή γνώρισε την πολιτική επιτυχία ακριβώς γιατί δεν έκανε συμβιβασμούς, γιατί δεν αρνήθηκε την Ιδεολογία της και γιατί δεν ταπεινώθηκε με δηλώσεις μετανοίας.

Το Κίνημά μας θα πρέπει στα δύσκολα έτη που έρχονται να γίνει η πρωτοπορία  της Εθνικής Αντίστασης των Ελλήνων! Για να συμβεί αυτό, χρειάζεται να πυκνώσει ξανά τις γραμμές μας, η μεγάλη «σιωπηλή πλειοψηφία» των Ελλήνων και εκείνοι θα έρθουν και πάλι κοντά μας αν εμείς διατηρήσουμε ακέραιο το δικό μας αληθινό ηθικό πλεονέκτημα, το οποίο κάποιοι μέσα από τις γραμμές μας προσπάθησαν να κλονίσουν αλλά δεν τα κατάφεραν.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ και η μεγαλύτερη απόδειξη για αυτό, είναι η ίδια η Ηγεσία της Χρυσής Αυγής που δεν συνθηκολόγησε ποτέ με τους εχθρούς του Ελληνισμού.

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα δεν διαπραγματεύεται τις Ιδέες του, αναβαπτίζεται σε αυτές και κάνει ανοιχτό προσκλητήριο συμμετοχής στην οργάνωση και δράση της Χρυσής Αυγής. Χρειαζόμαστε κοντά μας περισσότερους αποφασισμένους Έλληνες για Εθνική Αντίσταση μέχρις εσχάτων. Χρειαζόμαστε κοντά μας Επαναστάτες Νέους και Νέες τους οποίους θα γοητεύει ο Αγώνας και η Δράση και όχι το βουλευτιλίκι.

Πυκνώστε τις τάξεις της Χρυσής Αυγής, παλέψτε στο πλευρό μας για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω! Τώρα, γιατί αύριο θα είναι πολύ αργά!

Exit mobile version