Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εφημερίδα της ΝΔ προωθεί τον εξισλαμισμό των Ελλήνων

Εφημερίδα της ΝΔ προωθεί τον εξισλαμισμό των Ελλήνων

Η φωτογραφία είναι απο τον χθεσινό “Φιλελεύθερο”, μια εφημερίδα – κομματόσκυλο της Νέας Δημοκρατίας.

Ο “Φιλελεύθερος” προσέφερε δωρεάν ένα βιβλίο με τίτλο  “ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΜΙΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ”.

Τα άρθρα του ειναι άρθρα μουσουλμάνων διανοητών που εκφράζουν “ευσεβείς πόθους” για ένα άλλο Ισλάμ και όχι τo Ισλάμ της βίας, των φόνων, της εξόντωσης, των άπιστων, της καταπίεσης κι εκμηδένισης της προσωπικότητας των γυναικών.

Τα κείμενα είναι ανούσια, κατάλληλα  μόνον για κάποιους που θέλουν να ασχοληθούν με την ιστορία, ανάπτυξη κι εδραίωση του Ισλάμ ως πολιτικοθρησκευτικού συστήματος και μέχρι εκεί.

Ο τίτλος όμως του βιβλίου και η προώθηση  απο τον “Φιλελεύθερο” βάζει σε σκέψεις για την σκοπιμότητα αυτής της ενέργειας.

Ελεύθερη  κοινωνία ισλαμική δεν υπάρχει, το Ισλάμ απαγορεύει  την ελευθερία. Το Κοράνι είναι βιβλίο εντολών, απειλών και επιβολής φόβου, γιατί ως γνωστόν όπου  επικράτησε το Ισλάμ δημιούργησε κοινωνίες ελεγχόμενες, εξουσίες τυραννικές που  κυβέρνησαν  και κυβερνούν με όπλο το Κοράνι  και τη Σαρία, εξουσίες  που εξόντωσαν κάθε άλλο θρήσκευμα.

Γιατί λοιπόν αυτή η διαφήμιση από την εφημερίδα – κομματόσκυλο της ΝΔουλας;

Θεωρώ πως έτσι εξυφαίνουν επακριβώς το ιδεολογικό εποικοδόμημα  να αποδεχτούμε τη “Νέα κοινωνία” που ετοιμάζουν, μια κοινωνία όχι ελεύθερων  πολιτών  του Έθνους,  αλλά μια κοινωνία υπάκουων ισλαμιστών (ετσι νομίζουν) που αρμόζει περισσότερο στην Νέα Παγκόσμια Τάξη που δημιουργούν στα σπλάχνα της  Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η συσσώρευση  μουσουλμάνων  λαθρομεταναστών στη χώρα αλλά και την Ευρώπη αυτό το σκοπό έχει και δεν υπάρχει σε αυτή την πρακτική καμία αθωότητα και κανένα τυχαίο γεγονός.

Δρομολογήθηκε  μια κατάσταση δίχως γυρισμό κι όσοι νομίζουν πως ειναι παροδικό φαινόμενο δεν μπορούν καν να δουν ένα μέτρο μπροστά τους.

Ακόμη και η επικείμενη σύγκρουση  Ελλάδος  Τουρκίας  θα έχει μια μορφή σύγκρουσης  του ανελεύθερου Ισλάμ που εκπροσωπεί ο Ερντογάν και η Τουρκία και του ελεύθερου κόσμου  που εκπροσωπεί η Ελλάδα.

Μια Ελλάδα  που έχουν προδώσει  οι ίδιοι  οι ηγέτες  της ανοίγοντας  την κερκόπορτα…

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΝΑΘΑΝΑΗΛΙΔΗΣ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΑΜΘ
«ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΑΥΓΗ»

Exit mobile version