Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εμείς τα… “Καμένα Χαρτιά”

Εμείς τα… “Καμένα Χαρτιά”

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ! Δεν θα “ξεχάσουμε” ΠΟΤΕ τον ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ μας και την ΙΣΤΟΡΙΑ μας:«Όσοι το χάλκειον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται, ζυγόν δουλείας ας έχουσιν. Θέλει αρετή και τόλμη η Ελευθερία!».

Κανένας δεν έχει το δικαίωμα, ούτε και εγώ, “να αλλάξει”, στην πραγματικότητα να καταστρέψει, την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Το καταστατικό μας είναι ξεκάθαρο και αναγράφει:  “ΑΡΘΡΟ 2 Ιδεολογικές αρχές: Το πολιτικό κόμμα με την επωνυμία «ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» είναι κίνημα με χαρακτήρα λαϊκό, με πίστη στην ιδεολογία του Εθνικισμού.”

Για καμία πολιτική σκοπιμότητα, λοιπόν, με το πρόσχημα δήθεν να πάρουμε περισσότερους ψήφους, για να “σώσουμε” την Ελλάδα, δεν έχουμε ούτε την δυνατότητα, ούτε και θέλουμε να “ξεχάσουμε” τον ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΜΑΣ, έναν Εθνικισμό με χαρακτήρα Λαϊκό, Αντικαπιταλιστικό, Φυλετικό(το “ΟΜΑΙΜΟΝ” του Ηροδότου), να διαγράψουμε μία Ιστορία, για την οποία είμαστε υπερήφανοι! Όσοι αναζητούν βουλευτικές έδρες έναντι πάσης θυσίας, απλά βρίσκονται πολύ μακριά από αυτό που ήταν, είναι και θα είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, που όλοι σήμερα την θεωρούν μία “χαμένη” υπόθεση. Είναι όμως; Και ποιος θα ξεχάσει όλους τους δήθεν πατριώτες, που έλεγαν επί έτη πολλά ότι είμαστε “καμένα χαρτιά”;

Μία ακόμη δημοσκόπηση

Δεν πιστεύουμε στις δημοσκοπήσεις και το έργο το έχουμε ζήσει πολλές φορές τα τελευταία χρόνια. Ακόμη και λίγο πριν τον Μάιο του 2012 οι περισσότερες εταιρείες δεν μας εμφάνιζαν καν στις δημοσκοπήσεις. Όλα θα κριθούν από τον αγώνα μας! Έχουμε δει τους τελευταίους μήνες δημοσκοπήσεις να μας εμφανίζουν στο 3% μέχρι και να μας εξαφανίζουν … Σε πρόσφατη δημοσκόπηση, η Χρυσή Αυγή, την ίδια ώρα που κάποιοι λένε ότι έχει “διαλυθεί”, λαβαίνει ποσοστό 2%.

Και είναι πρωτοφανές πολιτικό φαινόμενο ένα κόμμα, το οποίο ευρέθη εκτός Βουλής, ένα χρόνο μετά να καταγράφεται δημοσκοπικά με ποσοστό που πλησιάζει το 3% και σας θυμίζουμε κόμματα, που εξαφανίστηκαν μετά την εκλογική τους αποτυχία από την ΔΗΑΝΑ του Στεφανόπουλου μέχρι την ΠΟΛΑΝ του Σαμαρά, το κόμμα του Τσοβόλα, το “ΠΟΤΑΜΙ”, την “ΔΗΜΑΡ” κ.λπ. Πόσο μάλλον που εναντίον της Χρυσής Αυγής στήθηκε ένας ολόκληρος μηχανισμός προπαγάνδας, η οποία από όλα τα μέσα και με όλους τους τόνους έλεγε ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ “τέλειωσε”.

Για την τελευταία δημοσκόπηση λοιπόν, διαβάσαμε:  “Επεξεργαζόμενοι τα ευρήματα, (αφαιρώντας Αποχή, Λευκό και Άκυρο( 6,8 %) και κατανέμοντας αναλογικά τους Αναποφάσιστους και το “Δεν Απαντώ/Δεν Γνωρίζω” (11,7 %) έχουμε: ΝΔ 50,92 %, Σύριζα 24,29 %, ΚΙΝΑΛ 6,38 %, ΚΚΕ 5,89 %, Ελληνική Λύση 4,42 %, Μέρα 25 3,31 %, Χρυσή Αυγή 2,45 %.”
Επισημαίνω ότι στην καθαρή πρόθεση ψήφου η Χρυσή Αυγή παίρνει 2%, αλλά η γκρίζα ζώνη είναι αρκετά σημαντική. Συγκεκριμένα:
Άλλο κόμμα 2%, Αποχή, Λευκό και Άκυρο( 6,8 %), Αναποφάσιστοι και “Δεν Απαντώ/Δεν Γνωρίζω” (11,7 %), Σύνολο 20,5%

Η αναγωγή που έγινε και η οποία δίνει στην Χρυσή Αυγή 2,45% δεν είναι σωστή και αυτό γιατί το πλέον πιθανό είναι ότι στο 20,5% της γκρίζας ζώνης αναλογικά είναι μεγαλύτερο το ποσοστό της Χρυσής Αυγής, αφού και απόκρυψη ψήφου φυσιολογικά υπάρχει λόγω του αρνητικού κλίματος εναντίον της Χρυσής Αυγής και επιπλέον είναι σίγουρα πιο εύκολο κάποιος να δηλώνει σήμερα ΝΔ ή άλλο κόμμα, παρά Χρυσή Αυγή, που μάλιστα έχει “διαλυθεί” και την κατηγορούν θεοί και δαίμονες.

Ακόμη και 2,45% όμως να είναι, είναι μια ανάσα από μία νέα είσοδο στην Βουλή. Δεν είναι χαμένη υπόθεση, λοιπόν, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, όσο εμείς έχουμε την θέληση να αγωνιστούμε για Ιδέες και για τα Εθνικά Δίκαια και για τον Λαό στις δύσκολες ημέρες, που έρχονται.

«Όσο χειρότερα πάνε τα πράγματα, τόσο το καλύτερο για μας»

Ο Αγώνας μας θα είναι δύσκολος και πολλά τα στοιχεία από μία ανάλυση λογική, τα οποία δείχνουν ότι εμπόδια, τα οποία φαντάζουν ανυπέρβλητα θα σταθούν στο διάβα μας. Πρώτα απ’ όλα, η συντριπτική προπαγάνδα ενός ολόκληρου Συστήματος εναντίον μας και κοντά σε αυτήν πίκρα και απογοήτευση. Δίκαιη πίκρα και απογοήτευση πολλών Αγωνιστών του Κινήματος, που είδαν να προδίδονται τα όνειρά τους από ανθρώπους στους οποίους είχαν πιστέψει. Σε όλους αυτούς πρέπει να δώσουμε και πάλι ένα ΟΡΑΜΑ. Δυστυχώς, όμως, επικρατεί σε ολόκληρο τον Λαό μας ένα πνεύμα παθητικότητας και υποταγής! Πρέπει να γίνουμε εμείς η φωνή της Εθνικής Συνειδήσεως, που θα ξυπνήσει έναν ολόκληρο Λαό. Ενάντια σε όλα αυτά υπάρχει και ένα θετικό. Μία ολόκληρη κατάσταση που έρχεται, κατάσταση δύσκολη. Και ήταν το έτος 2000 όταν έγραφα:

«Ήδη έχει φανεί στον ορίζοντα η κατεύθυνση προς την οποία βαδίζει ο κόσμος. Η παγκόσμιος οικονομία είναι το ζητούμενον της εποχής, ζητούμενον που θα αποτελέσει την καταστροφή κάθε εθνικής και φυλετικής ταυτότητος και την δραματική υποβάθμιση της πολιτικής στην δημόσια ζωή … Μέσα σε αυτόν τον καινούργιο κόσμο που έρχεται, η Ελλάς με την άρχουσα τάξη που δυστυχώς διαθέτει δεν ήταν δυνατόν παρά να αποτελεί μία ελεεινή μικρογραφία της όλης εξελίξεως … Ο Λαός πρέπει επιτέλους να καταλάβει ότι εμείς οι Εθνικιστές είμαστε η μοναδική εγγύηση και ελπίδα για την μεγάλη ανατροπή και εάν κάποτε ο Λένιν έλεγε ότι «όσο χειρότερα πάνε τα πράγματα, τόσο το καλύτερο για μας», αυτό σίγουρα στις ημέρες μας αφορά μόνον εμάς, αφορά τις δυνάμεις ενός λαϊκού επαναστατικού εθνικιστικού κινήματος.» («ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ», ΑΘΗΝΑΙ 2000)”

Και τα πράγματα, πράγματι έγιναν χειρότερα μετά το 2000 και καλύτερα για εμάς και έτσι βρεθήκαμε από το πολιτικό τίποτε στο προσκήνιο και έγινε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ο εφιάλτης όχι μόνον του εγχώριου πολιτικού κατεστημένου, αλλά και ολόκληρου του κόσμου!

Πάλι “διαλύεται” η Χρυσή Αυγή…

Αιχμή της προπαγάνδας τους ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ “δεν υπάρχει” και πρωταγωνιστής της πολεμικής εναντίον μας, ο μάρτυρας κατηγορίας στην δίκη μας, Ψαρράς, που έγραψε προ ημερών:

“6-6-2020:Δημήτρης Ψαρράς: “Xωρισμένη στα τρία η Χρυσή Αυγή, οδηγείται με βεβαιότητα στην πλήρη διάλυση.”

Αλήθεια, πρώτη φορά γράφει αυτά τα πράγματα περί διαλύσεως της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ο Ψαρράς; Όχι, βέβαια! Όμως, ο Ψαρράς αυτοαναιρείται επί της ουσίας, αφού ο ίδιος τον Ιανουάριο του 2019, πριν πολλούς μήνες, έγραφε:

“22-1-2019:Δημήτρης Ψαρράς: «Η Χρυσή Αυγή θα διαλυθεί χωρίς τον “Αρχηγό” της … Χωρίς αυτόν η Χρυσή Αυγή δεν θα χάσει μόνο τον ηγέτη της αλλά και τον πολιτικό προσανατολισμό της.”

Ας γνωρίζει λοιπόν, ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν έχασε ούτε την ηγεσία της, ούτε και τον πολιτικό προσανατολισμό της και ως εκ τούτου, όπως ο ίδιος λέει δεν θα διαλυθεί!

Για την ιστορία θυμίζουμε τίτλους δημοσιευμάτων αμέσως μετά τις εκλογές του Ιουλίου 2019: “17-7-2019, STAR, Δελτίο Ειδήσεων: “Διαλύεται η Χρυσή Αυγή, άφαντος ο Κασιδιάρης”. Το ΒΗΜΑ, 14.09.2019 “Διαλύεται η Χρυσή Αυγή … Σε πλήρη αποσύνθεση”. 16-9-2019: “ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ”: “Διαλύεται η Χρυσή Αυγή”

Προσπαθούν φιλότιμα με κάθε τρόπο να μας “τελειώσουν”, αλλά δεν θα τους περάσει! “Οψόμεθα εις Φιλίππους”, λοιπόν,  στην πολιτική μάχη που έρχεται για να διαψεύσουμε για μία ακόμη φορά εχθρούς και “φίλους”, που μας έλεγαν “καμένα χαρτιά”

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Exit mobile version