Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ένας στους τρεις Έλληνες δεν πιστεύει στα ψέματα για τον κορωνοϊό

Ένας στους τρεις Έλληνες δεν πιστεύει στα ψέματα για τον κορωνοϊό

Το 35% των Ελλήνων πιστεύει ότι η επιδημία του κορωνοϊού χρησιμοποιείται αδικαιολόγητα εις βάρος της ελευθερίας των πολιτών

Μετά από τόση προπαγάνδα, πλύση εγκεφάλου κυριολεκτικά από τα ΜΜΕ, όχι μόνον ολόκληρης της χώρας, αλλά ολόκληρου του κόσμου, είναι απορίας άξιο πως ένα τόσο μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού δεν πιστεύει στα ψέματα της κυβερνητικής προπαγάνδας.

Σε πολιτική έρευνα που έγινε για λογαριασμό της εφημερίδας “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ” και η οποία δημοσιεύθηκε στην εν λόγω εφημερίδα, ένα 33% των ερωτηθέντων Ελλήνων πολιτών πιστεύει ότι ο κορωνοϊός χρησιμοποιείται αδικαιολόγητα για επιβολή αναγκαστικού εμβολιασμού, ενώ ένα 35% ότι χρησιμοποιείται πάλι αδικαιολόγητα εις βάρος των προσωπικών δεδομένων των πολιτών.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το στοιχείο ότι 32% των Ελλήνων ανησυχεί για την οικονομική του κατάσταση και αισθητά λιγότεροι, το 23% για την υγεία του. Δηλαδή, μόνον ένας στους τέσσερις Έλληνες ανησυχεί για την υγεία του παρ’ όλη την πολύμηνη προπαγάνδα του θανάτου από τα ΜΜΕ!

Έχει ιδιαίτερη σημασία επίσης να λεχθεί σχετικά με την έρευνα αυτή ότι ένα 33% πιστεύει ότι ο κορωνοϊός χρησιμοποιείται για τον εκφοβισμό της κοινής γνώμης και ότι πίσω από αυτόν κρύβονται μεγάλα συμφέροντα και φαρμακευτικές εταιρείες. Και όλα αυτά ενώ είναι γνωστό ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη και ολόκληρο πολιτικό και οικονομικό κατεστήμενο έριξαν έναν ολόκληρο πακτωλό χρημάτων για να εξαγοράσουν τα δήθεν ανεξάρτητα ΜΜΕ.

Exit mobile version