Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μεγάλο ψέμα η ελληνοτουρκική “φιλία”

Μεγάλο ψέμα η ελληνοτουρκική “φιλία”

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη προσπαθεί με πυροτεχνήματα προπαγανδιστικά να εμφανίζεται σαν έτοιμη ακόμη να κάνει και πόλεμο με την Τουρκία! Στην πραγματικότητα, ακολουθώντας πιστά αυτό που θέλουν οι ΗΠΑ, έχει σκοπό μία εθνικά απαράδεκτη υποχώρηση στα ελληνοτουρκικά και αναζητεί τρόπο να την επιτύχει. Από την πλευρά της η Τουρκία έχει σχέδιο εισβολής στην Ελλάδα με το κωδικό όνομα Τσακάμπεη, ο οποίος υπήρξε ένας Τούρκος σφαγέας, ο οποίος από το 1088 μέχρι το 1091 κατέλαβε την Λέσβο, την Χίο, την Σάμο και την Ρόδο.

Την αποκάλυψη έκανε η ιστοσελίδα Nordic Monitor, η οποία και το κείμενο υπογράφει ο Τούρκος δημοσιογράφος Abdullah Bozkurt, αντίπαλος του Ερντογάν. Σύμφωνα με έγγραφο από το τουρκικό Γενικό Επιτελείο, που διέρευσε η Τουρκία διαθέτει σχέδιο μυστικής στρατιωτικής επιχείρησης με την ονομασία «TSK Çakabey Harekât Planlama Direktifi».

Το έγγραφο έχει ημερομηνία 13 Ιουνίου 2014 και προφανώς παραμένει ενεργό. Το έγγραφο ήταν μέσα σε φάκελο, που χρησιμοποιήθηκε σε δικαστική υπόθεση. Ο εισαγγελέας Serdar Coşkun παρέλειψε να αφαιρέσει τα απόρρητα έγγραφα από την δικογραφία.

Η μόνη λύση, που είναι και θέση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι πανίσχυρες Ένοπλες Δυνάμεις για την αντιμετώπιση της Τουρκίας και για να το επιτύχουμε αυτό σίγουρα δεν θα μας βοηθήσει η Ουάσιγκτον.

Exit mobile version