Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Ολέθριες για τη χώρα οι διεθνιστικές ελίτ”

“Ολέθριες για τη χώρα οι διεθνιστικές ελίτ”

Ένα “θέατρο σκιών” οι ψευτοστρατηλάτες της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Όλα δείχνουν ότι ευρισκόμεθα ενώπιον της τελευταίας σκηνής του δράματος εις βάρος των εθνικών μας συμφερόντων στις ελληνοτουρκικές σχέσεις. Άνευ ουσίας και σημασίας οι λεονταρισμοί πολιτικών και μη παραγόντων για τις τουρκικές προκλήσεις. Είναι αποφασισμένοι να υποχωρήσουν! Και αυτό πράγματι αποτελεί εθνική μειοδοσία.

Προσπαθούν όμως με επιδέξιο τρόπο και με την βοήθεια των πληρωμένων για αυτό τον σκοπό ΜΜΕ να παρουσιάσουν την ήττα σχεδόν σαν νίκη και σαν… έντιμο συμβιβασμό!

Υπάρχουν όμως και φωνές που αντιστέκονται όπως ο κ. Αλκιβιάδης Κ. Κεφαλάς – Διδάκτωρ Φυσικής του Πανεπιστημίου του Manchester, UK, δ/ντής Ερευνών του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών, ο οποίος στην εφημερίδα “δημοκρατία” έγραψε ένα άρθρο με τίτλο “Ολέθριες για τη χώρα οι διεθνιστικές ελίτ”, από το οποίο και το παρακάτω απόσπασμα, στο οποίο περιγράφει πως θα γίνει η άτακτη υποχώρηση των νεοραγιάδων απέναντι στην τουρκική επιθετικότητα:

“…Είναι απίθανο να συμβεί μία γενικευμένη ελληνοτουρκική σύρραξη… Οι διεθνιστικές πολιτικές ηγεσίες και οι ελίτ στην Ελλάδα μετά τη Μεταπολίτευση ήταν απρόθυμες να διακινδυνεύσουν το προσωπικό τους συμφέρον, επειδή η απληστία πλουτισμού υπερίσχυσε του συλλογικού συμφέροντος.

Αφού λοιπόν αποκλείεται η κίνηση κατά μήκος του δευτέρου βαθμού ελευθερίας, η κυβέρνηση της Ν.Δ. θα πρέπει να κινηθεί κατά μήκος ενός υβριδικού άξονα, που θα περιλαμβάνει μία τεχνική κρίση, τύπου Ιμίων, στην οποία η Ελλάδα και η Τουρκία, ίσως προσυμφωνημένα, έπειτα από μία σύντομη σύρραξη, θα προσφύγουν στη διεθνή διαιτησία, ώστε η πατρίδα μας να απολέσει «με αξιοπρέπεια», μέσω ενός συμβιβασμού, θαλάσσιο χώρο ή εθνικό έδαφος, προς τέρψη των διεθνιστών, των «αντιφασιστών» και των Γερμανών, τα πολεμικά πλοία των οποίων μεταφέρουν εποίκους στα ελληνικά νησιά.

Συνεπώς, όλες οι ενδείξεις συγκλίνουν στο γεγονός ότι η διεθνιστική πολιτική ηγεσία της χώρας δεν διαθέτει και τα αναγκαία ιδεολογικά όπλα και τη θέληση για να υπερασπιστεί αποτελεσματικά τη χώρα.”

Exit mobile version