Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πλατεία Βικτωρίας – Πλατεία Αγίου Παντελεήμονα: Ίδια κατάσταση και με ΝΔ

Πλατεία Βικτωρίας - Πλατεία Αγίου Παντελεήμονα: Ίδια κατάσταση και με ΝΔ

Γέμισαν λαθρομετανάστες οι πλατείες. Τίποτε δεν άλλαξε από τον καιρό του ΣΥΡΙΖΑ – “Απελάσεις” από τα νησιά στο… κέντρο των Αθηνών!

Σαν τα πεινασμένα σκυλιά γύριζαν οι πολιτευτές της Νέας Δημοκρατίας στις γειτονιές του κέντρο των Αθηνών και όχι μόνον. Το ίδιο έκαναν και στις γειτονιές που υποφέρουν από εγκληματικότητα και λαθρομετανάστες στην Θεσσαλονίκη και σε κάθε πόλη της Ελλάδος.

Γύριζαν από πόρτα σε πόρτα και έλεγαν ατέλειωτα ψέματα, ότι θα αλλάξει η κατάσταση, ότι θα είναι όλα διαφορετικά εάν γίνει πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Και πολλοί καλοί Έλληνες, που είχαν πιστέψει στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, την εγκατέλειψαν και ψήφισαν Νέα Δημοκρατία, πέφτοντας στην παγίδα τους. Και τι έγινε; Τίποτε!

Η Πλατεία Βικτωρίας γεμάτη λαθρομετανάστες όπως και τότε στον καιρό της Τασίας Χριστοδουλοπούλου, που έλεγε ότι λιάζονται στις πλατείες οι λαθρομετανάστες. Το πλέον εξωφρενικό είναι ότι τους μεταφέρουν από τα νησιά, στα οποία επικρατεί κυριολεκτικά ζούγκλα και τους αφήνουν στις πλατείες των Αθηνών και σε πολλά άλλα μέρη της Ελλάδος…

kαι όσο για τους πολιτευτές, που αρκετοί απ’ αυτούς έχουν γίνει βουλευτές και υπουργοί ακόμη, έχουν βέβαια εξαφανιστεί από τις γειτονιές, στις οποίες θα εμφανιστούν και πάλι όταν θα ξανά έχουμε εκλογές.

Όλα αυτά μας θυμίζουν και πάλι τον στίχο του μεγάλου μας ποιητή: “Δυστυχισμένε μου λαέ καλέ και αγαπημένε. Πάντα ευκολόπιστε και πάντα προδομένε…”

Exit mobile version