Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

7 Χρόνια πριν: Όταν η Χρυσή Αυγή ενάντια σε ένα ολόκληρο Σύστημα επέτυχε την είσοδό της στην Βουλή

7 Χρόνια πριν: Όταν η Χρυσή Αυγή ενάντια σε ένα ολόκληρο Σύστημα επέτυχε την είσοδό της στην Βουλή

Τον Μάιο του 2012 μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε το πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήταν στην Βουλή με ποσοστό 7%! Προκηρύχθηκαν νέες εκλογές για τις 17 Ιουνίου 2012 και ήταν όλοι κυριολεκτικά εναντίον μας και έδωσαν έναν ολόκληρο αγώνα για να πέσουμε κάτω από το 3% και δεν το πέτυχαν! Από δημοσίευμα εκείνης της εποχής της εφημερίδας “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ”, τα παρακάτω:

“17 Ιουνίου 2012: Χρυσή Αυγή  για Πίστη, Πατρίδα, Ελευθερία: Από την αμέσως επόμενη ημέρα της 6ης Μαΐου κλιμακώθηκε ακόμη εντονότερος ο πόλεμος κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ με αντικειμενικό σκοπό και στόχο στις ενδεχόμενες δεύτερες εκλογές οι οποίες και τελικά προκηρύχθηκαν, να σταματήσουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Μάταιος κόπος. Όσες στημένες δημοσκοπήσεις κι αν έδειξαν, όσα συκοφαντικά χολερικά κι αν έγραψαν, δεν μπορούν να ανακόψουν την ανοδική πορεία του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών…

19 Ιουνίου του έτους 2012, δύο μόλις ημέρες μετά την Κυριακή των εκλογών, των οποίων είχε προηγηθεί μία πολύ πρωτότυπη προεκλογική περίοδος εις ό,τι μας αφορά. Περίοδος προεκλογική και πολλή λάσπη. Πίστεψαν ότι θα μας σταματήσουν…”

Exit mobile version