Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τι έγραφε η Χρυσή Αυγή από το 1992 για τον κίνδυνο βιολογικής εξαφάνισης του Ελληνισμού

Τι έγραφε η Χρυσή Αυγή από το 1992 για τον κίνδυνο βιολογικής εξαφάνισης του Ελληνισμού

Το πολιτικό Πρόγραμμα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, διαμορφώθηκε στο Β’ Συνέδριο του Κινήματός μας, τον Απρίλιο του 1992. Από τότε ασφαλώς και συμπληρώθηκε επάνω πάντοτε στην ίδια κεντρική Ιδέα και στην ίδια γραμμή. Με τα όσα ακούγονται τελευταία, όπου εμφανίζονται πολλοί ως … ιδρυτές και δημιουργοί της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι να απορεί κανείς ως που φτάνει το ψεύδος και η απάτη στο όνομα ενός φτηνού λαϊκισμού!

Στο Β΄ Συνέδριο μάλιστα παρουσιάστηκε με την μορφή του βιβλίου, το έργο “ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΥΡΩΠΗ” του Γ.Γ. της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, Ν.Γ. Μιχαλολιάκου το σύνολο των πολιτικών και Ιδεολογικών θέσεων του Κινήματός μας.

Ένα μικρό απόσπασμα σαν απάντηση σε κάποιους:

“Για μια μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη”:  Το σημαντικότερο πρόβλημα της Ευρώπης, που είναι και πρόβλημα της Ελλάδος, είναι η υπογεννητικότητα και ο βιολογικός μαρασμός, που μαστίζει τα έθνη μας, σε αντίθετη με τον συνεχώς αυξανόμενο πληθυσμό της Ασίας και της Αφρικής. Το πρόβλημα αυτό θα φέρει τον πόλεμο του μέλλοντος… Μέσα σε όλο αυτό το κλίμα, η Πατρίδα μας έχει και τα δικά της ιδιαίτερα και κρίσιμα προβλήματα. Μια οικονομία δευτερογενή που φτιάχτηκε επιπόλαια και βρίσκεται πλέον σε σημείο καταρρεύσεως…

Exit mobile version