Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η παθητικότητα ενός ολόκληρου λαού και η Χρυσή Αυγή

Η παθητικότητα ενός ολόκληρου λαού και η Χρυσή Αυγή

Το Κίνημά μας δεν χρειάζεται ούτε έχει ανάγκη από καιροσκόπους

Αλήθεια, κάποιους που αλλάζουν κόμμα, πως τους λέει ο λαός; Συνταξιούχους; Περιπατητές; Απόμαχους; ή Αποστάτες; Ας δώσουν την απάντηση μόνοι τους. Το πρόβλημα όμως δεν είναι αυτοί, αλλά ένας ολόκληρος λαός, που παθητικά αποδέχεται τα όσα συμβαίνουν στην Πατρίδα μας. Σημεία και τέρατα συμβαίνουν στην Ελλάδα και αντίδραση λαϊκή, μαζική καμία! Μας θυμίζουν όλα αυτά τον μεγάλο Ντοστογιέφσκι που έγραψε:

«Στο τέλος θα αποθέσουν την ελευθερία τους στα πόδια μας και θα μας πούνε: “Κάντε μας σκλάβους, μα δώστε μας ψωμί!” Ο άνθρωπος είναι αδύναμο και ταπεινό πλάσμα… Τι κι αν τώρα ξεσηκώνεται παντού εναντίον μας και καμαρώνει για τον ξεσηκωμό του; Είναι καμάρι άτακτου παιδιού… Μα κάποτε θα δούνε, τα ανόητα παιδιά, πως κι αν είναι επαναστάτες είναι αδύναμοι επαναστάτες.» (Οι αδελφοί Καραμαζώφ)

Όχι, εμείς οι Χρυσαυγίτες δεν ήμαστε “άτακτα παιδιά” ούτε και… παίζουμε ή πρόκειται να παίξουμε “επανάσταση”. Δεν χρεώνουμε το γεγονός αυτής της γενικής απάθειας στον πάντοτε ευκολόπιστο και πάντα προδομένο λαό, αλλά στους επαγγελματίες της εξαπάτησής του εις βάρος αυτών των ίδιων των δικαίων του, εις βάρος αυτού του ίδιου του Έθνους.

Σε όσους από την άλλη πλευρά ισχυρίζονται ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ προβαίνει σε όποιες ενέργειες προβαίνει για ψήφους, θα απαντήσουμε ότι μας ξέρουν ελάχιστα και αυτό είναι πολύ καλό για μας,γιατί όποιος δεν ξέρει τον αντίπαλό του δεν γνωρίζει και τους τρόπους να τον αντιμετωπίσει. Όχι, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν είναι μία σημαία ευκαιρίας για καιροσκόπους ή για όσους αγανακτούν επειδή το παντεσπάνι τους έγινε σήμερα ψωμί και αύριο θα είναι παξιμάδι!

Exit mobile version