Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

H Ελλάδα αργοσβήνει και χιλιάδες αλλοδαποί αντικαθιστούν τους γηγενείς Έλληνες

H Ελλάδα αργοσβήνει και χιλιάδες αλλοδαποί αντικαθιστούν τους γηγενείς Έλληνες

Το επιχείρημα των “αντιρατσιστών” ότι οι μετανάστες θα ενσωματωθούν στην Ελλάδα, διαγράφεται από τα ίδια τα δημογραφικά δεδομένα: Με τους σημερινούς ρυθμούς, η Ελλάδα θα… ενσωματωθεί στις αφροασιατικές μάζες.

Δεν υπάρχει έκθεση για το δημογραφικό που να αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας για την μελλοντική εικόνα των ευρωπαϊκών κρατών. Ειδικότερα για την Ελλάδα, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα και αυτό αποτυπώνεται και στην έρευνα της Κομισιόν…

Σύμφωνα με την μελέτη αυτή, για τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις από το δημογραφικό, σε κάθε γυναίκα θα έπρεπε να αναλογούν τουλάχιστον 2,1 παιδιά, ωστόσο σχεδόν σε καμία περιοχή της Ευρώπης δεν υπάρχουν τέτοια ποσοστά, ενώ σε κάποιες το ποσοστό διαμορφώνεται κάτω από το 1,25. Τέτοιες περιοχές βρίσκει κανείς και στην Ελλάδα. Όπως προκύπτει από τα στοιχεία μάλιστα, με την είσοδο στην Ευρωζώνη, παρά την άνοδο του βιοτικού επιπέδου, το ποσοστό “βούτηξε” στο 1,25και σήμερα διαμορφώνεται γύρω στο 1,35, δηλαδή χαμηλότερα από το μέσο ευρωπαϊκό όρο του 1,55.

Όπως παρατηρεί η Έκθεση, κάποιες χώρες προβλέπεται ότι θα έχουν πληθυσμό συνεχώς μειούμενο ως το 2070. Μεταξύ αυτών είναι η Ελλάδα. Τα στοιχεία είναι αμείλικτα και δείχνουν ότι το 2018 (τελευταία διαθέσιμα συγκριτικά δεδομένα από την Eurostat) οι γεννήσεις στη χώρα μας έφτασαν στις 86.000, ενώ οι θάνατοι ήταν 120.000. Αυτή η δημογραφική “τρύπα” των 34.000 ανθρώπων καλύφθηκε εν μέρει από 17.000 αλλοδαπούς και το ίδιο ακριβώς συμβαίνει σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Η κατάσταση όμως για την Ελλάδα είναι ιδιαίτερα δραματική αν σκεφτεί κανείς τον μικρό πληθυσμό της χώρας που αντικαθίσταται σταθερά από αλλοδαπούς. Οι πρόσφατες εικόνες που είδαμε όλοι από «κέντρα φιλοξενίας» με εκατοντάδες αφρικανές εγκυμονούσες, δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης.

Σε δεύτερο βαθμό, σημαντικές είναι και οι επιπτώσεις στην ίδια την οικονομία: Αυτήν τη στιγμή, σε 100 εργαζόμενους αναλογούν περίπου 40 ηλικιωμένοι και ήδη το σύστημα δοκιμάζεται. Το 2070 η αναλογία θα έχει διαμορφωθεί στο 100/65 και οι επιπτώσεις είναι προφανείς….

Παρόλα αυτά το σύστημα επιμένει ότι η λύση θα δοθεί από τους… αλλοδαπούς οι οποίοι δήθεν θα καλύψουν τα ασφαλιστικά κενά που δημιουργούνται! Για το γεγονός ότι σε λίγα χρόνια οι Έλληνες θα είναι μειοψηφία μέσα στην Πατρίδα τους, η οποία θα κατοικείται από εκατομμύρια ασιάτες και αφρικανούς, δεν λέει κανένας τίποτα!

Τι έγραφε η Χρυσή Αυγή από το 1992 για τον κίνδυνο βιολογικής εξαφάνισης του Ελληνισμού

Exit mobile version