Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ποιος θυμάται την 17η Ιουνίου του 2012;

Ποιος θυμάται την 17η Ιουνίου του 2012;

Οκτώ χρόνια συμπληρώθηκαν από την μεγαλειώδη νίκη του Εθνικιστικού Κινήματος στις εκλογές της 17ης Ιουνίου του 2012, που ήταν εκλογές και όχι ευχολόγιο ή ευσεβής προσδοκία, ήταν αποτέλεσμα που κατεγράφη και όχι μία απάτη των αριθμών.

Λησμονούν κάποιοι οι οποίοι έκτισαν ολόκληρη την πολιτική τους ύπαρξη σε αυτήν την μεγάλη προσπάθεια, η οποία είχε σαν κυρίαρχη προσωπικότητα τον Συναγωνιστή Μιχαλολιάκο, λησμονούν τα πάντα και δεν λένε λέξη σήμερα. Λησμονούν την Ιδεολογία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και τα μαυροκόκκινα λάβαρα, πιστεύοντας ότι η Ιστορία επαναλαμβάνεται και ξεχνώντας την γνωστή ρήση ότι η Ιστορία επαναλαμβάνεται μόνον σαν φάρσα και αυτή την φάρσα πρόκειται να την ζήσουν.

Όσο για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, έχει γραφεί στην πολιτική Ιστορία της Ελλάδος, αλλά και ολόκληρης της Ευρώπης και αυτό είναι κάτι που ουδείς μπορεί να της το αφαιρέσει. Σχετικά με την 17η Ιουνίου 2012 έγραψε στο διαδίκτυο ο Γ.Γ. της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ:

“17 Ιουνίου 2012: Η Χρυσή Αυγή ΠΑΛΙ στην βουλή με 7% έχοντας απέναντί της τους ΠΑΝΤΕΣ. Πανηγυρισμοί στην Οδό Δηλιγιάννη. Το ΜΟΝΟ που δεν έχουν πει είναι ότι δεν ήμουν εκεί, ότι δεν υπήρχα καν! “Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα”…”

Υπήρχαν και κάποιοι οι οποίοι δεν έχασαν την ευκαιρία να ρίξουν την χολή και την λάσπη τους για μία ακόμη φορά και έλαβαν την εξής απάντηση:

“ΑΝΩΝΥΜΟΙ (δειλία, φόβος;) αρλεκίνοι του Internet, βρίζουν την Χρυσή Αυγή, ΕΠΩΝΥΜΗ και ΓΝΩΣΤΗ για τον Αγώνα της σε ολόκληρο τον κόσμο. ΑΣΥΔΟΤΟΙ από τα αφεντικά (Facebook..), που ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ την Χρυσή Αυγή, συκοφαντούν ελεύθερα! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.”

Exit mobile version