Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το ΒΗΜΑ δεν μπορεί να ξεχάσει το Κίνημά μας: “Ο θυμός και η απογοήτευση γέννησε ακόμη και την Χρυσή Αυγή”

Το ΒΗΜΑ δεν μπορεί να ξεχάσει το Κίνημά μας: “Ο θυμός και η απογοήτευση γέννησε ακόμη και την Χρυσή Αυγή”

Λένε ότι η Χρυσή Αυγή “τέλειωσε”… αλλά δεν την ξεχνούν και φοβούνται την επιστροφή της! 

Σε άρθρο στην ηλεκτρονική σελίδα της εφημερίδας “ΤΟ ΒΗΜΑ”, που όλοι γνωρίζουμε ότι στηρίζει την κυβέρνηση καθώς και τα συμφέροντα που υπηρετεί, άρθρο για τα δισεκατομμύρια, που θα έρθουν από την Ευρώπη (…) επισημαίνεται ο κίνδυνος να γίνει κακή διαχείρισή τους με αποτέλεσμα την αντίδραση και την οργή του λαού. Δεν το επισημαίνουν τυχαία, γιατί ήδη έχουν φανεί οι “δουλίτσες” που στήνουν διάφοροι επιτήδειοι με στενές σχέσεις με κυβερνητικούς παράγοντες.

Ο μεγάλος τους φόβος όμως δεν είναι η ενδεχόμενη δημόσια διαφθορά, αλλά ότι από αυτήν θα γεννηθεί ένα νέο κύμα θυμού και οργής στον Λαό και γράφει σχετικά το παρακάτω:

ΤΟ ΒΗΜΑ, Μαγκιρώτης Ι. – “Όχι προσχηματικές συγκρούσεις”:

“…Δυστυχώς στην χώρα μας έχουμε κοντή και επιλεκτική μνήμη, και περιορισμένη όραση στην πολιτική. Διάλογο και σχέδιο για την αξιοποίηση των Ευρωπαϊκών πόρων και όχι προσχηματικές συγκρούσεις. Δυστυχώς στην χώρα μας έχουμε κοντή και επιλεκτική μνήμη, και περιορισμένη όραση στην πολιτική. Ιδιαίτερα στα χρόνια της κρίσης, ο θυμός και η απογοήτευση μεγέθυνε το πρόβλημα, γέννησε ακόμη και το νεοναζιστικό μόρφωμα, την Χρυσή Αυγή.”

Δεν ξεχνούν, λοιπόν, την Χρυσή Αυγή παρ’ όλο το γεγονός ότι έναν ολόκληρο χρόνο έχουν δημοσιεύσει εκατοντάδες άρθρα και έχουν πει με κάθε τρόπο ότι η Χρυσή Αυγή “τέλειωσε”. Αυτό δείχνει για μια ακόμη φορά ότι ο μόνος αληθινός και πραγματικός αντίπαλος του συστήματος είναι η Χρυσή Αυγή!

Exit mobile version