Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μια απάντηση στους Λάκωνες “πατριώτες” από την Τ.Ο. Μάνης

Μια απάντηση στους Λάκωνες “πατριώτες” από την Τ.Ο. Μάνης

Είναι οι άνθρωποι που στις τελευταίες εκλογές, ήταν υπέρ της Νέας Δημοκρατίας … ‘’ πατριωτικές ντίβες’’ που έκαναν αγώνα το 2019 για ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.

Στις αρχές του 13ου αιώνος κι ενώ τα πύρινα ξίφη των ένθερμων ατίθασων σταυροφόρων είχαν φτάσει στο αποκορύφωμά τους, διοργανώθηκε η τέταρτη σταυροφορία. Η σταυροφορία αυτή, είχε ως στόχο την επανακατάληψη των Αγίων Τόπων, οι οποίοι είχαν γίνει η αιτία ποταμών αίματος, ήδη από τα τέλη του 11ου αιώνος. Παρ’ όλα αυτά, ο στόχος και το νόημα της εκστρατείας, χάθηκε  εις την πορεία και θυσιάστηκε στον βωμό της ύλης, του καιροσκοπισμού, της ακολασίας, του νεοπλουτισμού και του βανδαλισμού.

Οι πιστοί σταυροφόροι πολεμιστές, δεν κίνησαν ποτέ για τους Αγίους Τόπους. Αντιθέτως, κίνησαν πρώτα να καταστρέψουν την δαλματική πόλη Ζάρα και στην συνέχεια την Κωνσταντινούπολη. Η βασική αιτία αυτής της εκτροπής ήταν ένας Δόγης, εν ονόματι Ερρίκος Δάνδολος, ο οποίος μετέπεισε τους σταυροφόρους, ώστε να εξυπηρετήσει τα δικά του οικονομικά συμφέροντα.

Στις ημέρες μας, στην σπουδαιότερη γωνιά του κόσμου, υπάρχει ακόμα ένα τάγμα σταυροφόρων, το οποίο μάχεται για έθνος, ιστορία, πολιτισμό και ορθοδοξία. Ένα τάγμα σταυροφόρων, το οποίο ανιδιοτελώς και ιδεολογικώς, έχει φτύσει αίμα εδώ και χρόνια, χωρίς να παραιτείται.

Το όνομα του τάγματος αυτού είναι Χρυσή Αυγή και ο Αρχηγός της ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος. Παρ’  όλα αυτά, δεν παύει να κτυπιέται και να λοιδορείται από τον εκάστοτε ‘’Δάνδολο’’. Τον τύπο, που έχει ως στόχο να αποπροσανατολίσει τον οιονδήποτε εθνικό σκοπό, τον καθένα αγνό Έλληνα εθνικιστή και να σπείρει αλλογενείς ιδέες, έτσι ώστε να διαβρωθεί ο χώρος μας. Να είναι σίγουρος ότι δεν θα τα καταφέρει. Και δεν θα τα καταφέρει διότι, οι καθαρές ερυθρές ιδέες του αίματος, παραμένουν αναλλοίωτες εν τῳ χρόνῳ.

Πραγματοποιώντας έναν εθνικιστικό, ιστορικό και αλληγορικό πρόλογο, δεν θα επιθυμούσαμε να συνεχίσουμε να ομιλούμε με γρίφους και να κουράσουμε τον αναγνώστη, παριστάνοντας έναν πεζολόγο Καβάφη στις ιστορικοφιλοσοφικές του εξάρσεις. Σώφρον θα ήταν βεβαίως, να δοθούν κάποιες απαντήσεις, αφενός στους Λάκωνες ψηφοφόρους μας και αφετέρου στους δεξιοπατριδοκάπηλους συκοφάντες και πολέμιούς μας, οι οποίοι ακόμα και τώρα παριστάνουν τους παλαιμάχους αγωνιστές και τους αφέντες του πατριωτικού χώρου εν τῃ Λακωνίᾳ.

Η Τ.Ο. Μάνης ιδρύθηκε το 2012 και είναι στελεχωμένη με τους ίδιους ανθρώπους, από τότε έως και σήμερα. Έλαβε μέρος σε τρεις βουλευτικές προεκλογικές αναμετρήσεις, σε δύο ευρωεκλογές και σε δύο περιφερειακές, καλύπτοντας με εκλογικούς αντιπροσώπους, όλα τα εκλογικά κέντρα της περιοχής της. Τα γραφεία της Τ.Ο. λειτουργούν από το 2013 έως και σήμερα με ουδεμία διακοπή. Όμως, επειδή οι εκλογές ουδέποτε ήταν ο αυτοσκοπός, αλλά το μέσον, η Τ.Ο. Μάνης ανέκαθεν ήταν παρών σε όλες τις ιστορικές εορταστικές εκδηλώσεις, ανέκαθεν πραγματοποιούσε πολιτικές δράσεις όλο τον χρόνο, ανέκαθεν παρήγαγε πολιτική και δεν επαναπαυόταν. Η Τ.Ο. Μάνης δεν εκπροσωπείται από κανέναν, πέραν του Νικολάου Μιχαλολιάκου και της ιδέας της Χρυσής Αυγής. Ήμασταν και είμαστε εκεί, σε εύκολες περιόδους, σε δύσκολες περιόδους, ήμασταν και είμαστε εκεί είτε λαμβάνουμε την έδρα, είτε δεν την λαμβάνουμε.

Όλα αυτά τα χρόνια, υπήρξαν άνθρωποι, οι οποίοι σεβάστηκαν τον αγώνα μας, αλλά και άνθρωποι οι οποίοι δεν σεβάστηκαν τίποτα, μας πλησίασαν καθαρά για την αυτοπροβολή τους και εν την συνεχεία μας συκοφάντησαν ύπουλα και υποχθόνια. Άνθρωποι, οι οποίοι ήταν και είναι γυρολόγοι κομμάτων, πηγαίνουν όπου η καρέκλα είναι πιο μαλακή κι αν το φιλοσοφήσουμε, άνθρωποι οι οποίοι δεν προσέφεραν ποτέ τίποτα και τουναντίον τρέχαμε για να τους κάνουμε βουλευτές.

Σήμερα, διαδίδουν και προτρέπουν κάποιους δημοσιογραφίσκους του ‘’πατριωτικού’’ χώρου να δηλώνουν και να γράφουν, πως κουμάντο στον εθνικιστικό και πατριωτικό χώρο της Λακωνίας κάνουν αυτοί και πως εμείς είμαστε πουθενάδες. Αλήθεια, ποιοι είναι όλοι αυτοί, που έχουν το θράσος να μας πιάνουν στο στόμα τους;

Είναι αυτοί που φοβόντουσαν να φορέσουν μία φανέλα της Χρυσής Αυγής, είναι αυτοί που όλη τους την ζωή άνηκαν στην νέα δημοκρατία, είναι αυτοί οι οποίοι διοργάνωναν εκδηλώσεις για την 21η Απρίλη ενώ παλαιότερα έβγαζαν φωτογραφίες αγκαλιά με αυτούς που έκλεισαν στην φυλακή τους Απριλιανούς, είναι αυτοί οι οποίοι κουνούσαν τον πισινό τους μόνο αν τους βάζαμε σε ψηφοδέλτιο, είναι αυτοί οι οποίοι κουνούσαν τον πισινό τους μόνο αν τους κρατούσαμε το μικρόφωνο, για να μην τους πέσει.

Δεν αγωνίστηκαν ποτέ, δεν έτρεξαν ποτέ για την Χρυσή Αυγή, δεν μας προσέφεραν ποτέ τίποτα. Ήταν και είναι πατριδοκάπηλοι που πηγαίνουν σε ένα μαγαζί για να λάβουν χωρίς να πληρώσουν. Είναι πολιτικοί αρουραίοι. Το δεύτερο τους επιχείρημα είναι πως είναι μορφωμένοι, ενώ εμείς αμόρφωτοι. Τους προκαλούμε λοιπόν, όποτε θέλουν, ας έλθουν να μετρήσουμε τα πτυχία μας. Διαδίδουν πως χωρίς αυτούς, η Χρυσή Αυγή στην Λακωνία τελείωσε. Κάνουν λάθος. Διότι αυτοί έχουν τελειώσει πολιτικά, δίχως την Χρυσή Αυγή, και δεν το ξέρουν.

Είναι οι άνθρωποι που στις τελευταίες εκλογές, ήταν υπέρ της νέας δημοκρατίας και κατέληξαν να τους κάνει ταξιδάκι στις Βρυξέλλες ένας ευρωβουλευτής, ο οποίος πήρε έδρα χάρη στον δικό μας αγώνα και χάρη στην γραμμή του κινήματος, όταν οι ‘’ πατριωτικές ντίβες’’ έκαναν αγώνα για ευρωβουλευτές της νέας δημοκρατίας.

Επομένως, οι πουθενάδες είναι αυτοί. Εμείς είμαστε απαράλλακτα πιστοί στις ιδέες μας και πολιτικά δραστήριοι καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου, ήδη από τα εφηβικά μας χρόνια. Έχουμε αγωνιστεί και έχουμε πληρώσει το τίμημα σε όλους τους τομείς. Οι τύποι αυτοί ήταν απογοητευμένοι νεοδημοκράτες και γυρολόγοι κομμάτων, οι οποίοι δεν έχουν ουδεμία σχέση με τον εθνικισμό και τον πατριωτισμό και μπήκαν μέσα, για να βρουν μία θέση ευκαιρίας. Αυτοί οι τύποι λοιπόν, έχουν το θράσος να μας κάνουν κριτική από την κομματική τους κονίστρα.

Ας τους αποτραβήξουμε λοιπόν από την αγκαλιά του Μορφέα και ας τους ενημερώσουμε πως κουμάντο στην Λακωνία κάνουμε εμείς. Εμείς έχουμε και πληρώνουμε γραφεία, εμείς κάνουμε δράσεις, εμείς δίνουμε παντού δυναμικά το παρόν, ενώ αυτοί είναι άφαντοι από παντού. Όπως ο Προμhθεύς Δεσμώτης μάχεται με την μία χείρα, σε έναν άνισο πόλεμο, ενάντια σε όλες τις θεϊκές δυνάμεις, έτσι κι εμείς θα συνεχίσουμε να μαχόμαστε ενάντια σε κάθε πολιτικό σύστημα που προδίδει την πατρίδα. Κανένας Ερρίκος Δάνδολος δεν θα μας αποπροσανατολίσει από τον σκοπό μας και το όραμά μας, που δεν είναι άλλα, πέρα από μία Μεγάλη Ελλάδα σε μία Ελεύθερη Ευρώπη.

Τ.Ο. ΜΑΝΗΣ

Exit mobile version