Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Πολυπολιτισμική” κοινωνία: Δολοφονία λευκού από Αφρικανούς στην Γαλλία

“Πολυπολιτισμική” κοινωνία: Δολοφονία λευκού από Αφρικανούς στην Γαλλία

Βλέπουμε τα καλά της πολυπολιτισμικής κοινωνίας, που θέλουν να φέρουν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις και στην Ελλάδα, εάν δεν την έχουν φέρει ήδη…

Δημιουργούν μία κοινωνία-τέρας, με ανθρώπους τους οποίους δεν ενώνει τίποτε και οι οποίοι σε μία περίοδο κρίσεως μοιραίο είναι να αλληλοσυγκρούονται και να δημιουργούν μέσα στις πόλεις κυριολεκτικά ένα χάος. Ιδιαίτερα τις τελευταίες εβδομάδες το φαινόμενο αυτό το βλέπουμε σε ολόκληρο τον κόσμο από τις ΗΠΑ μέχρι την Αγγλία και την Γαλλία, χώρες στις οποίες ζει μεγάλος σε αριθμό πληθυσμός Αφρικανών και Ασιατών, οι οποίοι έχουν ξεσηκωθεί και δημιουργούν ταραχές και επεισόδια.

Αφρικανοί και Ασιάτες ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου λευκό οδηγό στην Γαλλία στις συγκρούσεις στην πόλη Ντιζόν με αφορμή την δολοφονία του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ.

Εικόνες συγκλονιστικές είδαν το φως της δημοσιότητας με τον λευκό οδηγό να έχει κτυπηθεί βάναυσα από μπαστούνια και στυλιάρια και το αίμα του να έχει «ποτίσει» την άσφαλτο, ενώ το άψυχο σώμα του κρέμεται από το παράθυρο του αυτοκινήτου του.

Όλα αυτά έγιναν στην Ντιζόν της Γαλλίας όπου μαίνονται συγκρούσεις μεταξύ Τσετσένων και Αράβων-Αλγερινών, ενώ η πόλη καταλήφθηκε από τους ταραξίες και γαλλικές ειδικές δυνάμεις επανέκτησαν τον έλεγχο μετά από 4 ημέρες χάους.

Οι Αφρικανοί μάλιστα έχουν καθορίσει ένα μεγάλο μέρος της πόλης ως «ελεύθερη περιοχή», έχοντας τον πλήρη έλεγχο σε αυτήν.

Exit mobile version