ΑΝΑΧΡΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟΙΚΙΑΚΟ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, Του Γεωργίου Κασσαβέτη, Επισμηναγού (Ι) ε.α. – τ. Κυβερνήτου Ο.Α.
Ένα ιδιαίτερα ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ άρθρο του κ. Κασσαβέτη στην εφημερίδα “ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ”, στην οποία τακτικά αρθρογραφεί, όπως αρθρογραφεί και ο Ν.Γ. Μιχαλολιάκος, άρθρο για την Τράπεζα της Ελλάδος, η οποία τελικά ο λαός δεν γνωρίζει ότι δεν είναι της Ελλάδος! Από το άρθρο αυτό και τα παρακάτω αποσπάσματα:
“Ο τρίτος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής Τόμας Τζέφερσον έλεγε, ότι “τα τραπεζικά ιδρύματα είναι πιο επικίνδυνα για τις ελευθερίες μας από την εξουσία, την αστυνομία και το στρατό μαζί”. Δύο σχεδόν αιώνες αργότερα η “προφητεία” του επιβεβαιώνεται εν τινι μέτρω στη χώρα μας με το ισχύον καθεστώς της Τραπέζης Ελλάδος.
Ως γνωστόν η Τράπεζα της Ελλάδος αποτελεί το Βατικανό του τραπεζικού συστήματος της χώρας. Ιδρύθηκε από την προκάτοχο του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, Κοινωνία των Εθνών (ΚΤΕ), κατ’ εντολήν της Τράπεζας της Μεγάλης Βρετανίας, το 1927. Απώτερος αντικειμενικός στόχος της σατανικής βρετανικής διπλωματίας ήταν η κλωνοποίηση της Τράπεζας της Αγγλίας, στα κράτη που, η μέχρι τότε θαλασσοκράτειρα Μεγάλη Βρετανία, ασκούσε επιρροή, ώστε να συνδέσει την ισοτιμία των νομισμάτων τους με τη στερλίνα, η οποία τότε εκτοπιζόταν στη δεύτερη θέση από το δολάριο…
Από τις διατάξεις του καταστατικού της προκύπτει, ότι η Τράπεζα της Ελλάδος λειτουργεί ως κράτος εν κράτει … Και τα σκανδαλώδη, κατ’ εντολήν των Άγγλων αποικιοκρατών, προνόμια της Τραπέζης Ελλάδος που ετίθεντο από το Ν.Δ. της 10 Νοεμβρίου 1927, ήλθε να συμπληρώσει ο επίσης αμαρτωλός, αντιδημοκρατικός και αναχρονιστικός νόμος 1611/ 1950, ο οποίος με τη διάταξη του άρθρου 2 υποχρεώνει όλα τα Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου και τα Ασφαλιστικά Ταμεία της χώρας να καταθέτουν τα αποθεματικά τους στην Τράπεζα της Ελλάδος…”
“Το πλέον παράλογο, αντιδημοκρατικό, αυταρχικό, αναχρονιστικό και παράδοξο, είναι ότι λειτουργεί και ως κρατικός “θησαυροφύλακας”, φυλάσσοντας τα αποθεματικά όλων των Δημοσίων Νομικών Προσώπων και των Ασφαλιστικών Ταμείων της χώρας, όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενη παράγραφο.
Συνεπεία της ληστρικής αυτής διατάξεως του αποικιακού νόμου 1611/1950 κατέρρευσε ολόκληρο το ασφαλιστικό σύστημα της χώρας και κλαίνε τη μοίρα τους εκατομμύρια εργαζόμενοι, οι οποίοι είδαν τους κόπους τους μιας ζωής να εξανεμίζονται από το φοβερό τσουνάμι του PSI το 2012, χάνοντας το 70% των αποθεματικών τους. Καμάρωνε υποκριτικά η τότε πολιτική ηγεσία της χώρας ότι το PSI ελάττωσε το δημόσιο χρέος της χώρας κατά 100 δισεκατομμύρια ευρώ. Καλά, ούτε ίχνος ντροπής δεν αισθάνονταν όταν έλεγαν στους ψηφοφόρους τους τόσο χονδροειδή ψέματα, όταν μάλιστα οι ίδιοι, καλύτερα παντός άλλου γνώριζαν, ότι η ελάττωση του χρέους είχε επέλθει από τη ληστρική αφαίμαξη των αποθεματικών των ταμείων των Νομικών Προσώπων και των Ασφαλιστικών Ταμείων της χώρας και όχι από την φιλευσπλαχνία των δανειστών μας, όπως αυτή ήθελε να την εμφανίσει…”