Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Αντιφασίστες» να τα χάλια σας: Τα Ηνωμένα Έθνη υπέρ της Antifa

«Αντιφασίστες» να τα χάλια σας: Τα Ηνωμένα Έθνη υπέρ της Antifa

«Οι ειδικοί των Ηνωμένων Εθνών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα εκφράζουν βαθιά ανησυχία για μια πρόσφατη δήλωση του Γενικού Εισαγγελέα των ΗΠΑ που περιγράφει την [Αντίφα] και άλλους αντιφασιστικούς ακτιβιστές ως εγχώριους τρομοκράτες, λέγοντας ότι υπονομεύει τα δικαιώματα της ελευθερίας της έκφρασης και της ειρηνικής συνάθροισης στη χώρα», ανακοίνωσε στο twitter την Παρασκευή το γραφείο του ΟΗΕ στη Γενεύη, που φιλοξενεί το Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, συνοδευόμενο από μια σημαία της Antifa!

Εμείς ως Εθνικιστές στην Ελλάδα, γνωρίζουμε από πρώτο χέρι την τρομοκρατική δράση της Antifa που αρχίζει από βίαιες αντισυγκεντρώσεις κατά της Χρυσής Αυγής (αυτές είναι οι εντολές από τα «αφεντικά») και φτάνει μέχρι την τοποθέτηση εκρηκτικών μηχανισμών σε γραφεία του Εθνικιστικού Κινήματος!

Η παρακρατική αυτή δράση, εξελίσσεται απαρεμπόδιστη σε όλα τα κράτη της Δύσης και όπου αναπτύσσονται ισχυρά Εθνικιστικά Κινήματα και πρόσφατα στις ΗΠΑ πήρε θέση ενάντια στην Antifa, ο ίδιος ο πρόεδρος της χώρας αλλά και ο Γενικός Εισαγγελέας.

Με την ανάρτηση αυτή, τα Ηνωμένα Έθνη επιλέγουν ξεκάθαρη θέση ΥΠΕΡ των συμμοριών της αριστεράς που σε κάθε ευκαιρία ασκούν βία κατά των πολιτικών τους αντιπάλων και αυτοί δεν είναι άλλοι από τους Εθνικιστές. Αυτή είναι η «αντισυστημικότητα» των φλώρων «επαναστατών» της κουκούλας!

UN Geneva

@UNGeneva

UN experts express profound concern over a recent statement by the US Attorney-General describing and other anti-fascist activists as domestic terrorists, saying it undermines the rights to freedom of expression and of peaceful assembly in the country.

30.6K people are talking about this
Exit mobile version