Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η πρόταση Ν.Γ. Μιχαλολιάκου στην Βουλή τον Ιανουάριο του 2019: Πως δεν θα περνούσε η συμφωνία των Πρεσπών

Η πρόταση Ν.Γ. Μιχαλολιάκου στην Βουλή τον Ιανουάριο του 2019: Πως δεν θα περνούσε η συμφωνία των Πρεσπών

Η εθνικά απαράδεκτη μεθόδευση της ΝΔ, που καπηλεύτηκε το μακεδονικό και σήμερα εφαρμόζει την συμφωνία των Πρεσπών

Υπήρχε τρόπος να μη περάσει η συμφωνία των Πρεσπών; ΝΑΙ! Και τον τρόπο αυτό τον κατέθεσε στην Βουλή ο Γ.Γ. της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, λέγοντας τα εξής:

“ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ:Στις ύβρεις του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, του κ. Ξυδάκη, δεν θα απαντήσω. Θα του πω μόνο τούτο: Τα μακεδονίτικα πουλιά δεν λαλούν μακεδονίτικα. Λαλούν Ελληνικά και μόνο Ελληνικά.

(Χειροκροτήματα από την πτέρυγα του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή)

Στην ένσταση για την αντισυνταγματικότητα της Συμφωνίας αυτής απήντησε σύσσωμο το δημοκρατικό τόξο με ένα «όχι». Όμως, το «όχι» αυτό δεν ήταν «όχι» στη Χρυσή Αυγή, αλλά ήταν «όχι» στο Σύνταγμα των Ελλήνων, που απαιτεί για μείζον εθνικό θέμα εκατόν ογδόντα ψήφους.

Γιατί, κύριοι της Νέας Δημοκρατίας, το καταψηφίσατε; Μήπως φοβάστε ότι θα βρεθείτε στη δύσκολη θέση να δώσετε και εσείς τους ψήφους κατ’ εντολή των Ηνωμένων Πολιτειών και του ΝΑΤΟ για αυτήν τη Συμφωνία;…

Υπάρχει και άλλος τρόπος πέραν του κοινοβουλευτικού καθωσπρεπισμού εάν δεν θέλετε να περάσει η συμφωνία των Πρεσπών. Εάν κύριοι της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, παραιτηθείτε, δεσμευόμαστε και εμείς της Χρυσής Αυγής να παραιτηθούμε. Θα παραιτηθούν εκατόν δέκα Βουλευτές και θα μείνει η Βουλή με εκατόν ενενήντα Βουλευτές και δεν μπορεί να λειτουργήσει και σταματά πάσα συζήτηση για τη Συμφωνία των Πρεσπών.”

Εάν παραιτούντο, σύμφωνα με την πρόταση Μιχαλολιάκου όλοι οι βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, τότε δεν θα μπορούσε να περάσει η συμφωνία, γιατί η Βουλή θα είχε λιγότερους από 200 βουλευτές και σύμφωνα με το Σύνταγμα δεν θα μπορούσε να νομοθετήσει…

Exit mobile version