Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Η κυβέρνηση έβαλε χειροπέδες στην Χρυσή Αυγή», ομολογεί Συνήγορος της πολιτικής αγωγής!

«Η κυβέρνηση έβαλε χειροπέδες στην Χρυσή Αυγή», ομολογεί Συνήγορος της πολιτικής αγωγής!

Μόνοι τους τα λένε και δεν είναι η πρώτη φορά! Ανάμεσα σε διάφορα ψεύδη και συκοφαντίες τις οποίες δεν κατάφεραν να αποδείξουν εντός της δικαστικής αιθούσης, είπε και μια αλήθεια…

Συνέντευξη στην εφημερίδα του Βαξεβάνη έδωσε προ ημερών ο συνήγορος της πολιτικής αγωγής στην δίκη της Χρυσής Αυγής, Κώστας Παπαδάκης.

Σε αυτήν επαναλαμβάνονται μονότονα οι συνήθεις κατηγορίες κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, τις οποίες όμως η πολιτική αγωγή δεν κατάφερε να αποδείξει καθ’ όλη την διάρκεια της πολυετούς δίκης.

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου ως προς τι προκάλεσε την δίωξη της Χρυσής Αυγής, ο Κώστας Παπαδάκης ήταν αποκαλυπτικός:

«Πάντα υπάρχει η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι, συν το γεγονός ότι ο Φύσσας ήταν Έλληνας, ενώ επίσης η δολοφονία του ήταν το τρίτο περιστατικό κορυφαίας εγκληµατικής βίας της Χρυσής Αυγής µέσα σε µία εβδοµάδα. Είχαν προηγηθεί η επίθεση ενάντια στα µέλη του ΠΑΜΕ στο Πέραµα και η διάλυση της φιέστας του Μελιγαλά όπου η Χρυσή Αυγή διεκδίκησε τα ηνία του αντικοµµουνισµού από την κυβέρνηση Σαµαρά. Και αυτά τα περιστατικά έπονται τουλάχιστον εκατοντάδων καταγραµµένων περιστατικών εγκληµατικής βίας την τελευταία διετία πριν από τη δολοφονία του Φύσσα. Εκεί λοιπόν ξεχείλισαν οι κινητοποιήσεις και αναγκάστηκε η κυβέρνηση να βάλει χειροπέδες στη Χρυσή Αυγή.»

Όταν συνήγορος της πολιτικής αγωγής στην δίκη της Χρυσής Αυγής ομολογεί ότι «η κυβέρνηση έβαλε χειροπέδες» στην Χρυσή Αυγή, κάθε σχόλιο πραγματικά περιττεύει. Πρέπει να είναι η… εκατοστή παρόμοια ομολογία και μάλιστα από πολιτικούς μας και ιδεολογικούς αντιπάλους.

Μόνοι τους επιβεβαιώνουν τον πολιτικό χαρακτήρα της δίωξης που ασφαλώς δεν ήρθε γιατί κάποια… σταγόνα ξεχείλισε το ποτήρι, αλλά γιατί η κυβέρνηση Σαμαρά, ένιωθε καυτή την ανάσα της Χρυσής Αυγής που εκείνο το διάστημα (μέσα του 2013) είχε καταγραφεί σε δημοσκοπήσεις με ποσοστά άνω του 15%!

Όσο για τα περί «σκοτεινών χρηματοδοτών» και της «τεράστιας περιουσίας» του Ν. Μιχαλολιάκου, τον οποίο ο Παπαδάκης κατονομάζει ως τον… πλουσιότερο πολιτικό αρχηγό, η απάντησή μας στο επόμενο φύλλο της εφημερίδας «Χρυσή Αυγή» που θα κυκλοφορήσει την Τετάρτη…

Υ.Γ. “Η Αμερικανοεβραϊκή Επιτροπή (AJC) χαιρετίζει την απόφαση να δικαστεί η ηγεσία του «νεοναζιστικού κόμματος» Χρυσή Αυγή για «εγκληματική δραστηριότητα». Ο εκτελεστικός διευθυντής της AJC, Ντέιβιντ Χάρις, υπογράμμισε το «αξιοθαύμαστο θάρρος και την αποφασιστικότητα» του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, επισημαίνοντας ότι επέδειξε «ηθική ηγεσία»…” Για ποιον λόγο ο David Harris λιβανίζει τον τότε πρωθυπουργό Σαμαρά; Μα γιατί ο τελευταίος… τίμησε την υπόσχεση που είχε δώσει στην Αμερικανοεβραϊκή Επιτροπή για να βάλει στην φυλακή την Χρυσή Αυγή, πριν καν ασκηθεί οποιαδήποτε δίωξη κατά του Κινήματός μας.

Exit mobile version