Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ανησυχεί ο Πρέσβης των ΗΠΑ για τα ρωσικά αεροπλάνα στην Λιβύη και δεν ανησυχεί για τα τουρκικά στο Αιγαίο!

Ανησυχεί ο Πρέσβης των ΗΠΑ για τα ρωσικά αεροπλάνα στην Λιβύη και δεν ανησυχεί για τα τουρκικά στο Αιγαίο!

Ξεκάθαρες οι προθέσεις των ΗΠΑ και δεν το κρύβουν ότι προκειμένου να τα έχουν καλά με την Τουρκία δεν δίνουν δεκάρα τσακιστή για τα εθνικά συμφέροντα της Ελλάδος και την εθνική μας κυριαρχία. 

Χαρακτηριστικό είναι το ότι ο Πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τζέφρι Πάιατ ανάρτησε στο twitter «ντοκουμέντα» για την παρουσία ρωσικών μαχητικών στη Λιβύη, στο οποίο αφήνει να εννοηθεί πως τα μαχητικά αυτά αποτελούν απειλή για την… Ελλάδα επειδή βρίσκονται κοντά στην Κρήτη!

Συγκεκριμένα στο μήνυμά του αναφέρει:  «Περισσότερα στοιχεία για τα ρωσικά αεροσκάφη που δραστηριοποιούνται στον εναέριο χώρο της Λιβύης καθώς η Ρωσία συνεχίζει να πιέζει για στρατηγικό προγεφύρωμα στη νότια πτέρυγα του ΝΑΤΟ, νότια της Κρήτης».

Του κ.Πάιατ του διαφεύγει πως η μόνη απειλή για την Κρήτη είναι το τουρκολιβυκό μνημόνιο που υπεγράφη μεταξύ Τρίπολης και Άγκυρας, αλλά και τα τουρκικά αεροσκάφη και φρεγάτες που θα εγκατασταθούν σε βάσεις στη Λιβύη, για να πλήξουν την Ελλάδα, που απειλείται από τα τουρκικά μαχητικά και τις τουρκικές φρεγάτες, αλλά γι’ αυτό δεν λέει λέξη.

Η Ελλάδα δεν απειλείται από την Ρωσία, απειλείται από την Τουρκία! Και μάλιστα δεν απειλείται πλέον μόνο από Ανατολάς, αλλά και από τον Νότο, όπου θα εγκατασταθεί τουρκική αεροπορική και στρατιωτική βάση! 

Exit mobile version