Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Χρυσή Αυγή θα συμμετέχει στις εκλογές όποτε και εάν γίνουν!

Η Χρυσή Αυγή θα συμμετέχει στις εκλογές όποτε και εάν γίνουν!

“Ήταν αρχές Μαΐου όταν πρόσωπο αξιόπιστο μας μετέφερε την πληροφορία μέσα από τα κεντρικά γραφεία μεγάλου κόμματος ότι σε δύο δημοσκοπήσεις, οι οποίες είχαν γίνει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ξεπερνούσε το 3%! Σήμανε αμέσως καμπανάκι κινδύνου για το πολιτικό κατεστημένο, που κάνει εδώ και έναν ολόκληρο χρόνο προπαγάνδα, από το βράδυ της 7ης Ιουλίου 2019, ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ “διαλύθηκε”! Έτσι στήθηκε ένα νέο σενάριο “διάλυσης” και έγινε ό,τι έγινε…”

Το κείμενο αυτό δεν γράφεται τυχαία. Οι φήμες μας έρχονται από κάθε γωνιά της Ελλάδος και τέτοιο μηχανισμό ψιθυριστών, οι οποίοι έχουν την δυνατότητα να σε τόσο μεγάλο βαθμό να διασπείρουν κακόβουλες φήμες διαθέτει βεβαίως η Νέα Δημοκρατία. Οι φήμες λοιπόν, που έφτασαν στην κεντρική διοίκηση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν θα συμμετέχει στις προσεχείς εκλογές! Βασίζονται στην άγνοια, στον αποκλεισμό μας από όλα τα ΜΜΕ που πλουσιοπάροχα τους μοιράζουν εκατομμύρια ευρώ, αλλά δεν θα τους περάσει!

Κάθε Χρυσαυγίτης και κάθε Χρυσαυγίτισσα πρέπει να γίνει η φωνή του Κινήματος σε κάθε γωνιά της Ελλάδος και να ενημερώσει όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα είναι δυναμικά παρούσα στις προσεχείς εκλογές.

Αξίζει στο σημείο αυτό μία παρένθεση ήταν αρχές Μαΐου όταν πρόσωπο αξιόπιστο μας μετέφερε την πληροφορία μέσα από τα κεντρικά γραφεία μεγάλου κόμματος ότι σε δύο δημοσκοπήσεις, οι οποίες είχαν γίνει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ξεπερνούσε το 3%! Σήμανε αμέσως καμπανάκι κινδύνου για το πολιτικό κατεστημένο, που κάνει εδώ και έναν ολόκληρο χρόνο προπαγάνδα, από το βράδυ της 7ης Ιουλίου 2019, ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ “διαλύθηκε”! Έτσι στήθηκε ένα νέο σενάριο “διάλυσης” και έγινε ό,τι έγινε…

Άρχισε, λοιπόν, ΟΧΙ ΤΥΧΑΙΑ η βρώμικη προπαγάνδα από μία ετερόκλητη συμμαχία νεοδημοκρατών και νεοπατριωτών, οι οποίοι διαδίδουν ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν πρόκειται να λάβει μέρος στις προσεχείς εκλογές! Ευσεβείς πόθοι… Και είναι το μέτωπο αυτό που δείχνει ποιοι κρύβονται πίσω από την πολεμική κατά του Κινήματός μας.

Σεσημασμένοι νεοδημοκράτες και υβριστές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ εμφανίζονται στο διαδίκτυο σαν πρώην χρυσαυγίτες, που αποφάσισαν να εγκαταλείψουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ λόγω… Μιχαλολιάκου! Αυτήν την γραμμή και την προπαγάνδα την καλλιεργεί εδώ και πέντε ολόκληρα χρόνια σε μια επιχείρηση “ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ” ένας ολόκληρος μηχανισμός τόσο σε εφημερίδες, αριστερές και δεξιές, όσο και στο διαδίκτυο.

Δεν μας προκαλεί εντύπωση επίσης ότι επιτέλους έχουν κάτι που τους ενώνει διαφόρων ειδών τύποι με εντελώς αντίθετες προθέσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ ΜΑΣ ΟΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ… ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ!

Χρειάζεται όμως πραγματικό θράσος και διαθέτουν άφθονο οι νεοέλληνες “πολιτευτόμενοι” πιστοί απόλυτα μιμητές του κουτοπόνηρου Καραγκιόζη, να καταγγέλλουν για θέματα Ιδεολογίας την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Άνθρωποι που ήταν απόντες στα πέτρινα χρόνια του Κινήματός μας όταν συμμετείχαμε σε εκλογές με το μηδέν μπροστά στο ποσοστό μας, να μιλούν σε εμάς για… Ιδεολογία! Και αυτό όταν είναι γνωστός ο βίος και η πολιτεία τους και έχουν περάσει δεκαετίες ολόκληρες από την ζωή τους, υπηρετώντας τα αντεθνικά συμφέροντα άλλοι της ΝΔ, άλλοι του ΠΑΣΟΚ και άλλοι ακόμη και του ΚΚΕ. Κάποιοι μάλιστα απ’ αυτούς, χωρίς ντροπή (που να την βρουν;) προβάλλουν και φωτογραφίες τους μαζί ακόμη και με αυτόν που φυλάκισε την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, τον Σαμαρά και μιλάνε σε εμάς για Ιδέες…

Το πρόβλημα τους σε όλες τις περιπτώσεις είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και βεβαίως η ηγεσία της και στο παρελθόν και τώρα και κτυπώντας την ηγεσία της κτυπούν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Δυστυχώς υπάρχουν και κάποια άτομα αφελή, που δεν αντιλαμβάνονται το βρώμικο παιχνίδι που παίζεται και που όταν θα δουν τον Ιδεολογικό κατήφορο που τους περιμένει, τότε θα είναι αργά…

Για όλους αυτούς, που σήμερα πολεμούν το Κίνημά μας έγραψα το παρακάτω μήνυμα στο διαδίκτυο: “ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ όλοι οι “πατριώτες”(από επαγγελματίες εκβιαστές μέχρι τοκογλύφοι και μωροφιλόδοξοι δήθεν εθνοσωτήρες) και όσοι φυσικά τόσα χρόνια με μισούσαν φανερά ή κρυφά ΕΝΩΘΗΚΑΝ εναντίον της Χρυσής Αυγής και εναντίον μου. ΠΟΛΛΟΙ ΕΧΘΡΟΙ, ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ!”

Ποιοι είναι οι επαγγελματίες εκβιαστές, οι τοκογλύφοι και οι μωροφιλόδοξοι; Ρωτήστε τους ίδιους…

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Exit mobile version