Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: “Μας λένε ότι το ευρώ έσωσε την Ελλάδα. Είναι ψέμα!”

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: “Μας λένε ότι το ευρώ έσωσε την Ελλάδα. Είναι ψέμα!”

11 Σεπτεμβρίου 2018: Από την συνέντευξη στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, που δεν μεταδόθηκε ΠΟΤΕ!

Στις 11 Σεπτεμβρίου του 2018, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, παρουσίασε τις θέσεις μας στα πλαίσια συνεντεύξεώς του στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.
Όπως… είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις, τα ΜΜΕ παρά την από νόμου προβλεπομένη υποχρέωσή τους να προβάλλουν αυτή την συνέντευξη ή έστω μέρη αυτής, επέβαλαν λογοκρισία και φίμωση. Μία λογοκρισία που έγινε αρχικά από την παράνομη, αντισυνταγματική και καταχρηστική απεργία της ΠΟΣΠΕΡΤ. Από την συνέντευξη αυτή και τα παρακάτω, που παραμένουν επίκαιρα:

“Μας λένε ότι το ευρώ έσωσε την Ελλάδα. Είναι ψέμα! Η Ελλάδα με την κατάρρευσή της την οικονομική έσωσε τις τράπεζες και το ευρώ. Και για το θέμα αυτό μέσα στην ίδια την Βουλή, γιατί λένε ότι «η Χρυσή Αυγή δεν λέει τίποτε», υπάρχουν όμως τα γραπτά μέσα στα ίδια τα πρακτικά της Βουλής. 22 Ιουλίου του 2015 και λέω:

«Θέλω να σας θυμίσω ότι κάπου στα ξημερώματα όταν συζητούσε ο Τσίπρας με την Μέρκελ και δεν καταλήγανε σε λύση, παρενέβη ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, ο Ντόναλντ Τουσκ, ο οποίος απευθυνόμενος είπε στην Μέρκελ και στον Αλέξη Τσίπρα: “Είπα στον Έλληνα πρωθυπουργό –αυτά είναι τα λόγια του- και την Γερμανίδα καγκελάριο ότι αν τελειώσουν οι διαπραγματεύσεις χωρίς αποτέλεσμα είμαι έτοιμος να πω δημόσια ότι η Ευρώπη είναι κοντά στην καταστροφή –προσέξτε ότι η Ευρώπη είναι κοντά στην καταστροφή- για 2,5 εκατομμύρια ευρώ”».

«Το ακούσατε καλά αυτό το οποίο είπε;», τους είχα πει τότε στην Βουλή τον Ιούλιο του 2015, πριν τρία και πλέον χρόνια. «Δεν είπε ότι θα καταστραφεί η Ελλάδα, είπε ότι θα καταστραφεί η Ευρώπη» και έρχεται τώρα τρία χρόνια μετά ο διευθυντής του Ελληνικού Παρατηρητηρίου του London school of Economics και λέει αυτό ακριβώς το πράγμα ότι η Ελλάδα θυσιαζόμενη έσωσε το ευρώ.”

Exit mobile version