Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έλληνες Εθνικιστές, “Πατριώτες” και “Νεοπατριώτες”

Έλληνες Εθνικιστές, “Πατριώτες” και “Νεοπατριώτες”

Δεν είναι ούτε απλό ούτε εύκολο να λες ότι είσαι εθνικιστής και μάλιστα Έλλην εθνικιστής. Αυτό το δικαίωμα δεν δωρίζεται, ούτε αγοράζεται. Δεν αποκτάται με κανέναν νόμο και με κανένα Σύνταγμα.

Ούτε υπεξαιρείται, με το… δημοκρατικό «δικαίωμα» του αυτοπροσδιορισμού, από τους κάθε λογής καιροσκόπους, γιατί είναι «ένδυμα» διαφανές, που δεν κρύβει τη γύμνια της βρωμιάς τους, τους απώτερους σκοπούς τους και τα εγκλήματά τους: «Από των καρπών αυτών επιγνώσεσθαι αυτούς», αναφέρει το Ευαγγέλιον.

Επειδή το «ένδυμα» του Εθνικισμού δεν συγκαλύπτει τις σκοτεινές προθέσεις τους και τις δόλιες επιδιώξεις τους, καλύπτονται με το ομιχλώδες προσωπείο του «πατριωτισμού» και του νεοταξικού «νεοπατριωτισμού», νομίζοντας, ότι με αυτόν τον τρόπο σκεπάζουν, όπως η γάτα, τα πολιτικά τους κόπρανα και τα εγκλήματά τους κατά του λαού και του Έθνους.

Όποιος δεν είναι Εθνικιστής, δεν είναι, ούτε δικαιούται να αυτοαποκαλείται πατριώτης, γιατί ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ είναι έννοιες ομοούσιες και η μια προϋποθέτει την άλλη.

1ον  Η βιοθεωρία – ιδεολογία  του Έλληνος το γένος (αφετηριακή προϋπόθεση) Εθνικιστού θεάται άνωθεν τα εφήμερα, φθαρτά και εθνοκτόνα πολιτικοοικονομικά συστήματα διακυβερνήσεως και οποιοδήποτε σύστημα αντιστρατεύεται την ύπαρξη, επιβίωση και το συμφέρον της Φυλής και του Έθνους των Ελλήνων.

2ον ΘΕΜΕΛΙΟ  του Ελληνικού Εθνικισμού αποτελούν οι τέσσαρες (4) δωρικού και ιωνικού «ρυθμού» κίονες: ΟΜΑΙΜΟΝ – ΟΜΟΤΡΟΠΟΝ – ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΝ – ΟΜΟΓΛΩΣΣΟΝ

3ον  ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ  αποτελεί το ΟΜΟΔΟΞΟΝ: οι Αρχές, οι Αξίες, τα Ιδεώδη, τα Ιδανικά του Ελληνικού Πολιτισμού οι Αρετές τα ήθη, τα έθιμα, οι παραδόσεις και τα Ευγενή Οράματα των ημιθέων Πατέρων μας.

4ον ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ αποτελεί για τους Έλληνες Εθνικιστές  η τήρηση της διατάξεως του Κορυφαίου των Νόμων: «Περί Πάτρις τε και φυλής Ελληνίδος αμύνεσθαι, περί δ’ Έλληνος ζωτικού τε και αλυτρώτου χώρου αγωνίζεσθαι» (Απόφθεγμα του γράφοντος).

5ον ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ είναι η Γαλανόλευκη με το Σταυρό, ΛΑΒΑΡΟ μας η Χρυσοκόκκινη με το Δικέφαλο και ΣΥΜΒΟΛΟ μας ο ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ του Ελληνισμού.

Η «Ιδεολογία» «πατριωτών» και «νεοπατριωτών» είναι το χρήμα. Σημαία το δολάριο και λάβαρο το ευρώ. Για σύμβολο δε, έχουν το μηδέν (0), όπως η τρύπα του ευρωπαϊκού κουρελόπανου. Μαζί με τους αφροασιάτες εισβολείς, που έστειλαν στην Πατρίδα μας οι αμερικανοσιωνιστές αφέντες τους, αυτά τα σκουπίδια της Φυλής μας επιχειρούν, να εξαφανίσουν ό,τι έχει απομείνει από τον Πολιτισμό μας και την Πατρίδα μας. Γι’ αυτό επιδιώκουν την εξόντωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Ένα λόγο έχω να τους πω:  «ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ» και θα δούμε ΤΙ θα λάβετε, όταν έλθει η ώρα του Μεγάλου Απολογισμού!

Μιχάλης Αρβανίτης

Exit mobile version