Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μεγάλη κίνηση στα ελληνοαλβανικά σύνορα με λαθρομετανάστες

Μεγάλη κίνηση στα ελληνοαλβανικά σύνορα με λαθρομετανάστες

Η Αστυνομία συλλαμβάνει και αυτούς που θέλουν να φύγουν από την Ελλάδα! 

Όλα δείχνουν πως στα ελληνοαλβανικά σύνορα γίνεται μεγάλο πανηγύρι με τους λαθρομετανάστες. Πολλοί από αυτούς περνούν μέσω κυκλωμάτων δουλεμπόρων στην Αλβανία και στην συνέχεια στην Ιταλία. Αυτό αποδεικνύει το γεγονός ότι συνελήφθη αλλοδαπός, “νόμιμος”, ο οποίος είχε επιβιβάσει στο αυτοκίνητό του 12 λαθρομετανάστες με σκοπό να τους «βγάλει» από τη χώρα.

Ο άντρας, που όταν του έγινε σήμα να σταματήσει το όχημά του, φέρεται να ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει, ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, στόχος του ήταν να μεταφέρει τους αλλοδαπούς σε μη νομοθετημένο σημείο της μεθορίου, διευκολύνοντας τη μη νόμιμη έξοδο τους από τη χώρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα ελληνοαλβανικά σύνορα μετά την αποχώρηση και του μεγαλύτερου μέρους των στρατιωτικών δυνάμεων, οι οποίες υπήρχαν στο παρελθόν στην περιοχή και βεβαίως στην ερήμωση των χωριών, είναι κυριολεκτικά ξέφραγο αμπέλι και δεν μπαίνουν ή βγαίνουν ανάλογα με το τι θέλουν μόνον λαθρομετανάστες, αλλά είναι και ο κυριότερος δρόμος εισόδου ναρκωτικών στην Πατρίδα μας! Όλες αυτές τις ειδήσεις όμως και αυτήν την πραγματικότητα δεν θα δείτε να την προβάλλουν τα ΜΜΕ, μπουκωμένα από χρήμα από την κυβέρνηση Μητσοτάκη για λογαριασμό της οποίας κάνουν ξετσίπωτη προπαγάνδα και όποιον τολμά να έχει αντίθετη άποψη κυριολεκτικά τον εξαφανίζουν από κανάλια, ραδιοφωνικούς σταθμούς και εφημερίδες.

Exit mobile version