Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ασφαλιστικά μέτρα της “Ελεύθερης Ώρας” για τα 20.000.000 ευρώ του “Μένουμε Σπίτι”

Ασφαλιστικά μέτρα της “Ελεύθερης Ώρας” για τα 20.000.000 ευρώ του “Μένουμε Σπίτι”

Ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της εταιρείας, η οποία μοίρασε το χρήμα για την καμπάνια της κυβέρνησης του κορωνοϊού έκανε η εφημερίδα “ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ”. Όλοι γνωρίζουμε την προπαγάνδα που έγινε από όλα τα ΜΜΕ, που παρουσίασαν τον Μητσοτάκη ακόμη και σαν… Μωυσή!

“Στις 10 Ιουλίου η ώρα της αλήθειας για το πόσα πήραν τα ΜΜΕ

Ενώπιον Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών

Αίτηση επίδειξης εγγράφου κατά την διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων (άρθρο 902 Α.Κ)

Της Ιδιωτικής Κεφαλαιουχικής Εταιρείας με την επωνυμία «M.V PRESS IKE», ιδιοκτήτριας της πολιτικής και οικονομικής εφημερίδας γνώμης «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ», η οποία εδρεύει στον Άλιμο Αττικής, επί   της Λ. Βουλιαγμένης αριθ.512, όπως νομίμως εκπροσωπείται.

ΠΡΟΣ: Την ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «INITIATIVE MEDIA ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και το δ.τ «ΙΝΙΤΙΑTIVE MEDIA ATHENS», με αριθμό ΓΕΜΗ:000772201000, η οποία εδρεύει στο Χαλάνδρι Αττικής, επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως αριθ. 89-91 & Τζαβέλα, όπως νομίμως εκπροσωπείται.

Ι) Ευσύνοπτο Ιστορικό.

Καθίσταται πρόδηλο ότι στο πλαίσιο αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού (COVID-19), θέσπισε την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου της 14ης Μαρτίου 2020, με σκοπό την ενημέρωση των πολιτών, σχετικά με τον τρόπο μετάδοσής του ιού, τα μέτρα προφύλαξης για την αποφυγή μετάδοσης του και εν γένει την προστασία της δημόσιας υγείας, εν είδει διαφημιστικής εκστρατείας, με κεντρικό άξονα αρχικώς το σύνθημα «Μένουμε σπίτι» και εν συνεχεία «Μένουμε ασφαλείς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ “ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ”

Exit mobile version