Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Όλα τα αποθέματα της Κεντρικής Τράπεζας της Λιβύης πέταξαν μέσω Μάλτας στην Τουρκία!

Όλα τα αποθέματα της Κεντρικής Τράπεζας της Λιβύης πέταξαν μέσω Μάλτας στην Τουρκία!

Η λεηλασία της Λιβύης συνεχίζεται από τους εισβολείς κατακτητές. Όλα τα χρήματα του πολύπαθου λιβυκού λαού, δισεκατομμύρια μεταφέρθηκαν από την Κεντρική Τράπεζα Λιβύης που ελέγχει ο GNA μέσω ”Μάλτας” στην Τουρκία. Διαρροή εγγράφων αποκαλύπτουν ότι η κυβέρνηση GNA της Λιβύης μετέφερε εκατομμύρια ευρώ σε τουρκικές εταιρείες!

Μια υπόθεση που θυμίζει τους 40 τόνους χρυσού αξίας 740 δις συριακών λιρών περιουσία του συριακού λαού που αφού περιήλθε στα χέρια της ISIS έκαναν φτερά προς Washington.

Έγγραφα που διέρρευσαν δείχνουν ότι εκατομμύρια ευρώ έχουν μεταφερθεί από την Κεντρική Τράπεζα της Λιβύης σε Τούρκικη εταιρεία που ονομάζεται Defense Industries Technology Company SSTEK. (Kρατική Αμυντική Βιομηχανία της Τουρκίας)…

Ο επικεφαλής της επιτροπής κρίσης ρευστότητας στην Κεντρική Τράπεζα της Λιβύης, Ramzi Agha, δήλωσε στο Al-Arabiya.net ότι είχε επιβεβαιώσει με αξιόπιστες πληροφορίες σχετικά με την ύπαρξη εντολών προς τον κυβερνήτη της Κεντρικής Τράπεζας της Λιβύης, η Τουρκία να μην χρησιμοποιήσει τα λιβυκά αποθέματα που έχουν κατατεθεί σε τουρκικές τράπεζες.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Exit mobile version