Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γ. Τράγκας: “Μαγαζιά του Τύπου, που θυμίζουν συμμορίες… Οσμή παρακράτους”

Γ. Τράγκας: “Μαγαζιά του Τύπου, που θυμίζουν συμμορίες… Οσμή παρακράτους”

Όλα αυτά τα οποία λέει ο Γ. Τράγκας, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τα έχει υποστεί και μάλιστα όντας τρίτο πολιτικό κόμμα μέσα στη Βουλή και είναι πραγματικότητα. Εάν υπήρχε φιλότιμο με όλα αυτά τα οποία λέει θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί όχι μία, αλλά δέκα κυβερνήσεις, αλλά δεν γίνεται τίποτε… Από πρόσφατη εκπομπή του Γ. Τράγκα και τα παρακάτω:

“Εδώ στην Αθήνα υπάρχει ατμόσφαιρα narcos και συγκρούσεις φατριών που καταγγέλλουν η μία την άλλη για παράνομες ή παρακρατικές ενέργειες. Έχει καταλυθεί κάθε έννοια νόμου, ο ένας μαγνητοφωνεί κρυφά τον άλλον, δημοσιοποιούνται συνεχώς υποκλαπείσες συνομιλίες, είτε από επίσημες αρχές, όπως ο διαβόητος κοριός της ΕΥΠ, είτε από ιδιωτικά βαλιτσάκια που κατέχουν επιχειρηματίες, είτε επειδή κάποιος έτυχε να έχει μαζί του μικρό μαγνητόφωνο.

Τα περισσότερα από αυτά, δηλαδή οι συνομιλίες,  δεν άπτονται του δημοσίου συμφέροντος  αλλά μυρίζουν ή υπονοούν παρακράτος, διαφθορά ή άρρωστη συμπεριφορά.

Τα τελευταία χρόνια διαπιστώσαμε μεταξύ των συμπλεκόμενων δημοσιογράφων, πολιτικών, επιχειρηματιών και εφοπλιστών, ότι εκείνο που λείπει από το δημόσιο βίο είναι το ήθος. Είναι οι αξιοπρεπείς διάλογοι. Είναι η χρήση της ομαλής κριτικής ή η επίλυση διαφορών μέσω διαλόγου.

Είναι διάχυτος ο τραμπουκισμός. Τα περίφημα μαγαζιά του Τύπου- λίγο πολύ – θυμίζουν συμμορίες. Οι συμπεριφορές διαφόρων πολιτικών εμπεριέχουν ακρότητες σε βάρος της ελευθεροτυπίας, της Δημοκρατίας και γενικά απέχουν μίας ευνομούμενης πολιτείας… Η διανομή δεκάδων εκατομμυρίων στα μέσα ενημέρωσης,  χωρίς να είναι δυνατή από τον λαό, η γνώση της διανομής αυτών των χρημάτων, δηλαδή ποιοι τα πήραν και πόσα πήραν, περιέχει οσμή παρακράτους.”

Exit mobile version