Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νίκη Κεραμέως κατά ΣΥΡΙΖΑ γιατί θεώρησε… συκοφαντία (!) ότι αύξησε τις ώρες των Θρησκευτικών!

Νίκη Κεραμέως κατά ΣΥΡΙΖΑ γιατί θεώρησε… συκοφαντία (!) ότι αύξησε τις ώρες των Θρησκευτικών!

Η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ δεν κρύβεται… Η Νίκη Κεραμέως για όσους δεν το ξέρουν είναι αφορισμένη από τον Εθνικό Ιεράρχη Αμβρόσιο και ο Αφορισμός αυτός Θεολογικά ισχύει.

H υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως κατηγόρησε τον τέως υπουργό Οικονομικών για αναπαραγωγή ψευδών ειδήσεων, με αφορμή τη δημοσίευση του σε γνωστή ιστοσελίδα.  Ο Τσακαλώτος υποστήριξε ότι στο νέο ωρολόγιο πρόγραμμα διπλασιάστηκαν οι ώρες του μαθήματος των Θρησκευτικών.

Και αυτό, η Νίκη Κεραμέως, το θεώρησε συκοφαντία! Λες και θα ήταν έγκλημα εάν άλλαζε το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν το άλλαξε όμως καθόλου…

«Είναι να απορεί κανείς πως ο τέως υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος δεν μπορεί να κάνει μία απλή πρόσθεση των ωρών διδασκαλίας των Θρησκευτικών στο σχολικό πρόγραμμα, για να διαπιστώσει ότι δεν υπάρχει απολύτως καμία αλλαγή», απάντησε σε ανάρτησή της σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης η κ. Κεραμέως.

«Δυστυχώς αναπαράγει και ο ίδιος τα fake news για τις προθέσεις του υπουργείου Παιδείας, που συστηματικά προωθούν τα παπαγαλάκια του ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε η υπουργός.

Συμφωνούμε απόλυτα. Καμία αλλαγή επί ΝΔ από τον καιρό του ΣΥΡΙΖΑ. Το ίδιο εθνομηδενιστική είναι η Παιδεία όπως και στον καιρό του Τσίπρα.

Exit mobile version