Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έρχονται συνεχώς λαθρομετανάστες από τον Έβρο

Έρχονται συνεχώς λαθρομετανάστες από τον Έβρο

Πότε θα λειτουργήσουν οι ανεμιστήρες για να τους σταματήσουν; 

Η πολιτική απάτη της κυβερνητικής προπαγάνδας με το θέμα λαθρομετανάστες συνεχίζεται κανονικά. Συνεχίζεται όμως αδιάκοπα και η είσοδος λαθρομεταναστών στην Ελλάδα από το δήθεν «φρούριο» του Έβρου. Στο Ορμένιο οι κάτοικοι ξύπνησαν και βρήκαν 18 λαθρομετανάστες , οι οποίοι είχαν μπει από την περιοχή των Μαρασίων, να κυκλοφορούν ανενόχλητοι μέσα στο χωριό τους. Μάλιστα, μετά από αναζήτηση σε κοντινή περιοχή, βρέθηκαν βρέθηκαν άλλοι 22, δηλαδή συνολικά 40!

Αυτό δεν ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό αλλά ένα φαινόμενο που συνεχίζεται εδώ κι αρκετές εβδομάδες με καραβάνια μεταναστών αν εισβάλλουν ανενόχλητα την ελληνική επικράτεια.

Οι κάτοικοι είναι οργισμένοι, αφού θεωρούν πως τους έχουν κοροϊδέψει, καθώς όποτε ανοίγουν την τηλεόραση βλέπουν κυβερνητικά στελέχη να «κομπάζουν» για το πως ο Έβρος είναι «φρούριο» και δεν περνούν λαθρομετανάστες.

Άγνωστο επίσης παραμένει τι συμβαίνει με τον φράχτη στον Έβρο, καθώς εδώ κι αρκετές εβδομάδες, μετά το επεισόδιο κατάληψης Ελληνικού εδάφους από την Τουρκία υπάρχει μειωμένη κάλυψη της περιοχής από τα ΜΜΕ.

Ευχόμαστε να έχει τους δικούς του λόγους ο Ερντογάν και να μην αφήσει τα κύματα των λαθρομεταναστών να μπουν στην Ελλάδα είτε από τον Έβρο, είτε από τα νησιά. Γιατί από πλευράς Ελλάδος, παρ’ όλες τις φιλότιμες προσπάθειες των Ελλήνων, που φοράνε στολή, δεν πρόκειται να τους σταματήσουν πολύ απλά γιατί δεν έχουν τα μέσα και το προσωπικό και για αυτό ευθύνεται η κυβέρνηση ΝΔ, η οποία δεν έχει την πολιτική βούληση άλλων κρατών της Ευρώπης να σφραγίσει κυριολεκτικά τα σύνορά της.

Exit mobile version