Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μητσοτάκης: Στηρίζω τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας – Στο επιτελείο μου περιλαμβάνονται μέλη της

Μητσοτάκης: Στηρίζω τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας - Στο επιτελείο μου περιλαμβάνονται μέλη της

Όπως είχε ανακοινωθεί, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε σήμερα στο Διεθνές Διαδικτυακό Συνέδριο για τα «Ανθρώπινα Δικαιώματα στο Εργασιακό Περιβάλλον» που συνδιοργάνωσαν οι γενικές γραμματείες Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων & Εξωστρέφειας του υπουργείου Εξωτερικών, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του υπουργείου Δικαιοσύνης και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Και όχι απλά… μίλησε αλλά πέταξε από πάνω του οριστικά τις δήθεν διαχωριστικές γραμμές που (δεν) έχει με τον ΣΥΡΙΖΑ, αφού εμφανίστηκε προοδευτικότερος των «προοδευτικών»:

«Ως πρωθυπουργός της Ελλάδος, υποστηρίζω την αξία να καθιερωθεί θέση Υπευθύνου στο ευρωπαϊκό πλαίσιο για την παρακολούθηση τήρησης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στο εργασιακό περιβάλλον. Και είμαι έτοιμος να συμβάλλω στη διαμόρφωση μιας ειδικής «ατζέντας» με έμφαση στα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας. Είναι γνωστό, άλλωστε, ότι στο επιτελείο μου περιλαμβάνονται και μέλη της».

Παρόλο που δεν αναφέρθηκε ονομαστικά, ο πρωθυπουργός ομολόγησε ότι στο επιτελείο του περιλαμβάνονται ομοφυλόφιλοι, τρανσέξουαλ και άλλοι. Άλλωστε, όπως ο ίδιος τόνισε στο μήνυμά του «στον πολιτισμό μας δεν έχουν θέση οι διακρίσεις λόγω φύλου, φυλής, γλώσσας, θρησκείας, σεξουαλικού προσανατολισμού ή ταυτότητας φύλου».

Αυτά να τα ακούτε εσείς οι «εθνικοπατριώτες» που… γελάγατε με τα 52 φύλα του ΣΥΡΙΖΑ! Τώρα ας ετοιμάζεστε και για γάμους ομοφυλοφίλων που θα ψηφίσει σιγουρότατα η κυβέρνηση αυτή καθώς ο ίδιος ο Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία είχε ψηφίσει και το «σύμφωνο συμβίωσης». Αυτά δεν θέλουν να θυμούνται οι «εθνικοπατριώτες», αλλά ευτυχώς που υπάρχουν και Εθνικιστές σε αυτόν τον τόπο για να τους τα θυμίζουν!

Exit mobile version