Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έχει σημασία τι συνέβη τον Ιούλιο του 2019;

Έχει σημασία τι συνέβη τον Ιούλιο του 2019;

Εάν δεν μάθουμε την Αλήθεια, τότε και στο μέλλον θα έχουμε μπροστά μας ίδιες καταστάσεις

Έγραψα στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στο τουίτερ, ένα μήνυμα, το οποίο λόγω της φύσεως του συγκεκριμένου μέσου, ήταν περιορισμένο, μήνυμα το οποίο χρήζει και διευκρινίσεων και απαντήσεως σε μία απάντηση την οποία έλαβα, την οποία θα σας παραθέσω και θα απαντήσω σε αυτήν. Το μήνυμά μου είχε ως εξής:

“Κάποιοι” που στις εκλογές του 2019 ήταν …υποτίθεται ΥΠΕΡ της Χρυσής Αυγής σήμερα είναι ΜΑΖΙ με αυτούς που ήταν ΚΑΤΑ της Χρυσής Αυγής ακόμη και με δηλώσεις σε εφημερίδες. ΤΕΛΙΚΑ αποδείχθηκε ότι ΟΛΟΙ αυτοί ήταν πάντα ΜΑΖΙ και πάντα ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ! Δεν μου λείπουν…

Διευκρινίζω δεν μου προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι εφημερίδες και τηλεοπτικοί σταθμοί μία εβδομάδα πριν ακόμη από την Κυριακή των εκλογών μιλούσαν για “εμφύλιο” στην και για φατρίες. Το έβλεπα και εγώ καθαρά, αλλά δεν μπορούσε την δεδομένη στιγμή να γίνει τίποτε. Και βεβαίως ήξερα ότι άνθρωποι που είχαν στερηθεί την δυνατότητα να αποκτήσουν πάλι αξιώματα και μπόλικο χρήμα και οι οποίοι ευθέως πολεμούσαν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με δημόσιες δηλώσεις τους, είχαν άριστες σχέσεις με άτομα θλιβερά, που ήταν ακόμη δίπλα μου.

Πριν λίγες ημέρες, η γνώση μου αυτή έγινε και γνώση όλου του κόσμου, ο οποίος βεβαίως έχει κρίση και αντίληψη και αναφέρομαι για να χρησιμοποιήσω την έκφραση του Σωκράτους εις τους “νουν έχοντες” και όχι τους υπολοίπους… Μαζί με αυτούς και διάφοροι αποτυχημένοι των εκλογών.

Στο σχόλιό μου αυτό στο διαδίκτυο κάποιος θέλω να πιστεύω καλοπροαίρετος Συναγωνιστής είπε να αφήσουμε τις κλάψες και να προχωρήσουμε στον αγώνα. Πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι δεν είναι “κλάψες”, είναι η αποκάλυψη μιας πολύ βρώμικης σκευωρίας, που στήθηκε κατά του Εθνικιστικού Κινήματος και είχε σαν βασικό του Κίνητρο τον φθόνο και την εμπάθεια εναντίον μου. Και κάποιοι δεν κατάλαβαν, παρά μόνον όταν ήταν πολύ αργά ότι πριονίζοντας το κλαδί για να πέσω εγώ θα έπεφταν και αυτοί.

Δεν είναι “κλάψες” λοιπόν, είναι πάθημα, που πρέπει να μας γίνει μάθημα και να μην αφήνουμε να περνάνε την πόρτα μας καιροσκόποι και τυχοδιώκτες και άνευ Ιδεολογίας άτομα.

Ν.Γ.Μ.

Exit mobile version