Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Σαμαράς, οι “πειρατές”, και η “συντηρητική πτέρυγα” της εθνοκάπηλης ΝΔ

Ο Σαμαράς, οι “πειρατές”, και η “συντηρητική πτέρυγα” της εθνοκάπηλης ΝΔ

Για την ΝΔ ακόμα και η… Κρήτη κείται μακράν

Φαίνεται ότι δεν έπεισαν κανέναν – ούτε και εντός της ΝΔ – οι εξηγήσεις της κυβέρνησης για την επικοινωνία του Μητσοτάκη με τον Τούρκο Πρόεδρο Ερντογάν, ότι δήθεν συζητήθηκαν θέματα για τον… τουρισμό και την πανδημία.

Κάπως έτσι, εμφανίστηκε σε άμεσο χρόνο, συνέντευξη – «απάντηση» του Αντώνη Σαμαρά ότι η Ελλάδα δεν θα έπρεπε να συνομιλεί με «πειρατές» και άλλες… εθνικοπατριωτικές κορώνες τις οποίες ούτε πιστεύει, ούτε και εφάρμοσε ποτέ ως πρωθυπουργός ο Αντώνης Σαμαράς.

Καλή η προσπάθεια να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα με την Τουρκία αλλά με προπαγάνδα δεν γίνεται εξωτερική πολιτική και η Νέα Δημοκρατία ήταν πάντοτε ένα κόμμα-υπερασπιστής της ελληνοτουρκικής «φιλίας» και «συνεργασίας» και αυτά τα πράγματα είναι πολύ εύκολο να καταλήξουν στην «συνεκμετάλλευση» του ενεργειακού μας πλούτου με μια χώρα που διεκδικεί εδάφη μας και σχεδιάζει τον διαμελισμό της πατρίδας μας.

«Όποιος παίρνει στα σοβαρά τον διάλογο θυμάται πάντα το εξής: Ότι πριν κάτσεις στο τραπέζι, ο απέναντι πρέπει και να σε υπολογίζει και να σε σέβεται», δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς στα ΝΕΑ για να κατευνάσει την «συντηρητική» βάση του κόμματος.

Τι κρίμα για τους ίδιους που δεν έχει καμία διαφορά με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και περιμένουν ΜΑΤΑΙΑ «εθνική πολιτική» από ένα κόμμα του οποίου ο ιδρυτής είπε το θρυλικό «Η Κύπρος κείται μακράν», ενώ η σημερινή του ηγεσία ετοιμάζεται να πει το ίδιο για την… Κρήτη.

Ν.Κ.

Exit mobile version