Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Λαθρομετανάστες, δημογραφικό, Εθνική Άμυνα, πολιτικό κατεστημένο – Όλα τα είχε πει η Χρυσή Αυγή από το 1992!

Λαθρομετανάστες, δημογραφικό, Εθνική Άμυνα, πολιτικό κατεστημένο - Όλα τα είχε πει η Χρυσή Αυγή από το 1992!

Κάποιοι ψεύτες ισχυρίζονται ότι ανακάλυψαν τον… τροχό και αντιγράφοντας πλήρως την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, προσπαθούν να κάνουν πολιτική. Η κενότητά τους και η Ιδεολογική κατάπτωσή τους θα φανεί στον χρόνο. Για την ιστορία σας παραθέτουμε ένα απόσπασμα από τις εργασίες του Β’ Συνεδρίου της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, του Απριλίου του 1992, που δημοσιεύθηκαν τότε στο περιοδικό μας:

“Θέλουμε μια παιδεία πραγματικά εθνική που να δίνει πρότυπα ζωής και σφαιρική μόρφωση, μια παιδεία που θα δημιουργεί ανθρώπους που θα εκφράζουν τα ιδεώδη του Ελληνισμού”. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίαζε επίσης, η πρόταση του κινήματός μας για την Τέχνη και την Παράδοση ξεκαθαρίζοντας ότι η τέχνη έχει χαρακτήρα φυλετικό και εθνικό.

Τονίσθηκε ακόμη μέσα στα πλαίσια του συνεδρίου μας το τεράστιο εθνικό πρόβλημα της δημογραφικής παρακμής: «Η Ελλάδα βρίσκεται κυριολεκτικά σε δημογραφική παρακμή, αφού κατατάσσεται στις πέντε πρώτες χώρες του κόσμου με την μεγαλύτερη υπογεννητικότητα. Ο πληθυσμός της χώρας μας πλησιάζει στο έσχατο όριο της μηδενικής αύξησης με υπεροχή των θανάτων επί των γεννήσεων».

Πρόταση συγκεκριμένη υπήρξε και για τα ζητήματα της εθνικής αμύνης, πρόταση με την οποία ζητούσαμε αλλαγή των στρατολογικών νόμων, που απαλλάσσουν ή περιορίζουν από τις υποχρεώσεις τους προς το έθνος μεγάλες κατηγορίες στρατευσίμων. Προτείναμε ακόμη την καθολική στράτευση ανδρών και γυναικών στα 18 τους χρόνια με απαλλαγή των γυναικών σε περίπτωση μητρότητος καθώς και την άτεγκτη εφαρμογή του νόμου περί λιποταξίας και αρνήσεως στρατεύσεως. Με δυο λόγια στο Β΄ Συνέδριο της Χρυσής Αυγής εμφανίσαμε δημόσια την ιδεολογική και πολιτική μας ταυτότητα.

Την τελική εισήγηση στο Β΄ Συνέδριο της Χρυσής Αυγής έκανε ο Συναγωνιστής Μιχαλολιάκος, επισημαίνοντας την θλιβερή κατάσταση της χώρας, δηλώνοντας εξ αρχής ότι το Συνέδριο αυτό έχει την φιλοδοξία να αποτελέσει την αφετηρία πολιτικών εξελίξεων, περιέγραψε τις συνεχείς υποχωρήσεις του ελληνικού κράτους σε όλα ανεξαιρέτως τα εθνικά θέματα, καθώς και το μέγα εθνικό πρόβλημα των λαθρομεταναστών που εμφανίζεται και κατήγγειλε την πολιτική ηγεσία της χώρας μας ότι είναι ανάξια των περιστάσεων και αδυνατεί να δώσει λύσεις στα κρίσιμα και σημαντικά προβλήματα του λαού μας.”

Exit mobile version