Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο νέος κόσμος που έρχεται και η υποδούλωση των λαών

Ο νέος κόσμος που έρχεται και η υποδούλωση των λαών

Παγκοσμιοποίηση: Η πνευματική ερημιά που ο Πλάτων είχε χαρακτηρίσει ως “την κοινοπολιτεία των χοίρων”

Όλα αυτά που συμβαίνουν τους τελευταίους μήνες και αυτά που πρόκειται να συμβούν, δεν είναι τίποτε άλλο από μία προετοιμασία των λαών για την παγκόσμια τυραννία που έρχεται… Ο κορωνοϊός είναι η αφορμή και όχι η αιτία για να ελέγξουν απόλυτα την οικονομία, να υποτάξουν τους λαούς και να καταστρέψουν Έθνη και Πατρίδες.

Τον κόσμο που σήμερα ζούμε είχε προβλέψει με ακρίβεια ο Άρνολντ Τόϋνμπι, γράφοντας στην διάρκεια του μεσοπολέμου:

«Η τεχνολογία έχει κατηγορήσει τα θύματά της επειδή τοποθετούν τους εαυτούς τους στη θέση της εξουσίας της. Τους είχε δωροδοκήσει με τις “εικόνες και τον ασύρματο” εξαγοράζοντας με τον τρόπο αυτό τις ψυχές τους. Και το αποτέλεσμα αυτής της ολέθριας πολιτιστικής “νέας συμφωνίας” ήταν η πνευματική ερημιά την οποία ο Πλάτων είχε χαρακτηρίσει ως “την κοινοπολιτεία των χοίρων” και ο Χάξλεϋ είχε σατιρίσει μιλώντας για τον “γενναίο νέο κόσμο”».

Ήδη είχε φανεί στον ορίζοντα η κατεύθυνση προς την οποία βαδίζει ο κόσμος. Η παγκόσμιος οικονομία προς την οποία στοχεύουν σήμερα αυτοί που εξουσιάζουν την ανθρωπότητα, με την αμέριστη συμπαράσταση των φερεφώνων τους δήθεν ανεξαρτήτων ΜΜΕ, είναι το ζητούμενον της εποχής, ζητούμενον που θα αποτελέσει την καταστροφή κάθε εθνικής ταυτότητος.

Exit mobile version