Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αγωνία για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αγωνία για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν είναι ούτε αθώα ούτε τυχαία η χρονική στιγμή κατά την οποία είχαμε την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ του πρωθυπουργού προς τον επικεφαλής της Αμερικανοεβραϊκής Επιτροπής, ότι θα φροντίσει ο ίδιος να μην εισέλθει ξανά στην βουλή η Χρυσή Αυγή!

Ο σιωνιστής Δαυίδ Χάρις δεν είναι ένα τυχαίο πρόσωπο. Έχει κάνει πληθώρα παρεμβάσεων σε εσωτερικά πολιτικά ζητήματα της χώρας από το 2012 ήδη, όταν το Κίνημά μας μπήκε στην βουλή και στο άκουσμα και μόνο της είδησης, διάφορα «λόμπι» του εξωτερικού βρέθηκαν σε πανικό.

Επειδή το Κίνημά μας έχει πραγματικά γράψει Ιστορία, αξίζει να θυμηθούμε μια δήλωση του Αντώνη Ρουπακιώτη το 2013 ο οποίος είχε διατελέσει και Δικαιοσύνης. Με αφορμή λοιπόν τότε, το πογκρόμ κατά της Χρυσής Αυγής είχε σημειώσει στον ΣΚΑΙ, ότι υπήρξαν εντεινόμενες διεθνείς πιέσεις για το θέμα της Χρυσής Αυγής και πως αυτές οι πιέσεις έπαιξαν καθοριστικό ρόλο λόγω και του ταξιδιού του Αντώνη Σαμαρά στις ΗΠΑ. «Αμερικανοεβραικές και αμερικανοελληνικές οργανώσεις έρχονταν στην Ελλάδα και πίεζαν για την Χρυσή Αυγή σαφώς έπαιξε ρόλο αυτό, σαφώς ο Πρωθυπουργός έπρεπε να τους πει κάτι» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Από ποιους υπήρχαν αυτές οι πιέσεις για τις διώξεις και τις Χρυσαυγιάδες; Από ανθρώπους σαν τον Δαυίδ Χάρις με τον οποίο είχε συναντηθεί αρκετές φορές ο τότε πρωθυπουργός Σαμαράς…

Ερχόμαστε όμως στο σήμερα και στην δήλωση Μητσοτάκη. Ο Έλληνας πρωθυπουργός που πρόσφατα εδήλωσε ότι στο Ισραήλ αισθάνεται σαν στο… σπίτι του, σε μία ευρεία 30λεπτη διαδικτυακή συζήτηση με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Αμερικανικής Εβραϊκής Επιτροπής (AJC) Ντέιβιντ Χάρις, στο πλαίσιο του φετινού Global Forum της AJC, τόνισε ότι θεωρεί «προσωπική του αποστολή» τη διασφάλιση ότι το «νεοναζιστικό κόμμα» (φράση του Μητσοτάκη) δεν θα έχει ούτε πολιτική δύναμη, ούτε απήχηση. Επέστησε όμως την προσοχή λέγοντας ότι «αυτό δεν σημάνει πως έχουμε εντελώς απαλλαγεί από τον ακροδεξιό αντισημιτισμό» και δήλωσε «αισιόδοξος» ότι στην Ελλάδα η Χρυσή Αυγή δεν θα μπορέσει να ξαναεκλέξει αντιπροσώπους της στο κοινοβούλιο.

Όλα τα παραπάνω σε μια χρονική στιγμή κατά την οποία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η αναδιοργάνωση του Εθνικιστικού Κινήματος, με οργανωτικές συνδιασκέψεις και αέρα ανανέωσης στα κομματικά του όργανα που θα θέσουν τις στέρεες βάσεις πάνω στις οποίες η Χρυσή Αυγή θα πορευτεί τα επόμενα χρόνια. Είναι τυχαίο;

Είναι επίσης τυχαίο ότι εδώ και μήνες τα ΜΜΕ «διαλύουν» την Χρυσή Αυγή, αλλά ο ίδιος ο πρωθυπουργός της χώρας προσπαθεί να κατευνάσει την ΑΓΩΝΙΑ της Αμερικανοεβραϊκής Επιτροπής για την Χρυσή Αυγή; Το γεγονός αυτό και μόνο δείχνει ότι η Χρυσή Αυγή μόνο… διαλυμένη δεν είναι!

Έχουν «ποντάρει» τα… ρέστα τους για να εξορκίσουν τον «εφιάλτη» της Χρυσής Αυγής. ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ και έχουμε και εμείς μια… προσωπική δέσμευση προς όλους αυτούς: Ότι η Ελλάδα κάποια στιγμή θα ξαναγίνει ένα ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ και Εμείς θα αγωνιστούμε Μέχρι Τέλους για αυτόν τον σκοπό!

Exit mobile version