Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Για μια Σημαία και μια Ιδέα

Για μια Σημαία και μια Ιδέα

“Αν δεν κάνεις θυσίες για τις Ιδέες σου, ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου”

Πραγματοποιήθηκαν ήδη οι πρώτες εισαγωγικές συγκεντρώσεις-εργασίες, προκειμένου να προχωρήσουν και να πραγματοποιηθούν οι οργανωτικές συνδιασκέψεις του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σε ολόκληρη την χώρα.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, ή δεν θέλουν να το γνωρίζουν, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ διαθέτει ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ, εκπροσώπους στις περισσότερες περιφέρειες της χώρας από την περιφέρεια Αττικής και Κεντρικής Μακεδονίας, που συμπεριλαμβάνουν Αθήνα και Θεσσαλονίκη, μέχρι την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, την Πελοπόννησο και άλλες περιφέρειες της Ελλάδος καθώς επίσης και σύμβουλο στην ίδια την Πρωτεύουσα της χώρας.

Οι οργανωτικές συνδιασκέψεις έχουν σκοπό την Ανασύνταξη του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος και να γεννηθεί μέσα απ’ αυτήν μία νέα δυνατή ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ του 21ου αιώνος! Με Ιδεολογία ασφαλώς την ίδια, γιατί Ιδεολογία αλλάζουν οι τυχοδιώκτες και οι καιροσκόποι, αλλά οπωσδήποτε με μία απάντηση Ιδεολογική επίκαιρη απέναντι στα προβλήματα του καιρού μας, στην θύελλα της παγκοσμιοποίησης, που έρχεται.

Επίσης, πρόταση πολιτική Νέα, προσαρμοσμένη στα δεδομένα του 2020 με θέσεις ξεκάθαρες απέναντι στην Ευρωπαϊκή Ένωση της Μέρκελ και του σκληρού ευρώ, που μας έχει προδώσει. Απέναντι στην επιχείρηση σε παγκόσμιο επίπεδο ποδηγετήσεως των λαών με αφορμή και όχι αιτία τον περίφημο κορωνοϊό. Θέλουν τους λαούς σκλάβους, θέλουν να καταστρέψουν Έθνη και Πατρίδες και στα σχέδιά τους αυτά όπλο τους και η λαθρομετανάστευση, που απειλεί με αφανισμό την Εθνική μας Ταυτότητα.

Απέναντι σε όλα αυτά πρέπει να έχουμε απάντηση και να πάρουμε στο πλευρό μας όλους αυτούς που είναι αποφασισμένοι να πολεμήσουν το Σύστημα, τους Νέους και τους Ανυπότακτους, τους Επαναστάτες και τους Ιδεολόγους.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Exit mobile version