Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Επιχείρηση λάσπης από το “Documento” του “αβανταδόρου” των “νεοπατριωτών” Βαξεβάνη

Επιχείρηση λάσπης από το “Documento” του “αβανταδόρου” των “νεοπατριωτών” Βαξεβάνη

Τι σύμπτωση;… Η Αριστερή φυλλάδα επαναλαμβάνει τα ίδια ψέματα με τους πρώην Χρυσαυγίτες, που κατηγορούν τον Ν.Γ. Μιχαλολιάκο
Είναι πραγματικά άξιον απορίας πόσο βλάκες είναι κάποιοι, που δεν καταλαβαίνουν ότι όταν γίνεται μία επίθεση από πολλές κατευθύνσεις εναντίον του ίδιου προσώπου, υπάρχει ένας και μόνον αφέντης, που κατευθύνει όλους αυτούς τους δήθεν διαφορετικών αντιλήψεων συκοφάντες! Αυτό το ίδιο πρόσωπο είμαι εγώ, που έχω την τιμή να είμαι ο ιδρυτής και ο Γενικός Γραμματέας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, που δεν πρόκειται να την παραδώσω ποτέ στα χέρια καιροσκόπων που έχουν σκοπό να αλλάξουν Ιδέες, σημαίες, ονόματα, τα πάντα για μια θέση στην Βουλή…

Ανάμεσα σε αυτούς που με κατηγορούν και ένας “αδικημένος” με καταθέσεις εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ από την “μεγάλη προσφορά” του στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Ας μη με προκαλούν, λοιπόν…

Έτσι λοιπόν, πέρα από κάποιους σεσημασμένους αλήτες, που πληρώνονται από το σκοτεινό παρακράτος και εργολαβικά με υβρίζουν, είχαμε και ένα δημοσίευμα-συνέντευξη από έναν εκ των πρωταγωνιστών της πολιτικής αγωγής της δίκης μας, τον γνωστό δικηγόρο υπερασπιστή κάθε κομμουνιστή και τρομοκράτη, Παπαδάκη. Σας παραθέτουμε δύο αποσπάσματα από την συνέντευξή του στο “Documento”.

“Οι επιχειρηματίες-χρηματοδότες”

Η ερώτηση του δημοσιογράφου και η απάντηση έχουν ως εξής:

“Οι επιχειρηµατίες που όλα αυτά τα χρόνια χρηµατοδοτούσαν τη Χρυσή Αυγή δεν θα έπρεπε να υποστούν διώξεις;
Ξέρετε, αυτή η χρηµατοδότηση δεν αποτέλεσε αντικείµενο απόδειξης του δικαστηρίου διότι δεν υπήρχε σχετικό αδίκηµα. Η χρηµατοδότηση καταγγέλθηκε και από τους συνδικαλιστές της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης –έχουν γραφτεί και στον Τύπο–, όµως το δικαστήριο δυστυχώς δεν είχε να αντιµετωπίσει τέτοια κατηγορία. Ισως πρέπει να αντιµετωπιστεί µελλοντικά.”

Φυσικά και ψεύδεται και ο δημοσιογράφος του Βαξεβάνη και ο δικηγόρος. Οι “επιχειρηματίες” αυτοί που αναφέρθηκαν, εξετάστηκαν από τις αρχές και αποδείχθηκε ότι δεν ήταν ποτέ χρηματοδότες της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! Και βεβαίως και αποτέλεσε αντικείμενο έρευνας το εάν είχαμε χρηματοδότηση και αποδείχθηκε ότι δεν είχαμε οικονομικό όφελος.

“Ο Νίκος Μιχαλολιάκος και η μεγάλη περιουσία του”!

Στην συνέχεια της συνεντεύξεως, υπήρξε η παρακάτω ερώτηση και απάντηση:

“Ο Νίκος Μιχαλολιάκος, όπως είπατε και στην αγόρευσή σας, παρουσίασε τη µεγαλύτερη περιουσιακή κατάσταση από όλους τους αρχηγούς κοµµάτων. Εχει αποδειχθεί ποτέ από πού προήλθε αυτή η περιουσία;
Όχι, και αποτελεί µυστήριο, γι’ αυτό έχω προκαλέσει µε το βιβλίο µου την υπεράσπισή του να πει πράγµατα γι’ αυτό. Γιατί είναι ένας άνθρωπος ο οποίος έχει και µεγάλη περιουσία και χρόνο απεριόριστο για να οργανώνει όσα οργανώνει. Και φυσικά γεννάται το ερώτηµα πώς έχει αποκτήσει αυτά τα εισοδήµατα τα οποία είχε πριν από την πρόσκτηση της βουλευτικής αποζηµίωσης.”

Άλλο ένα μεγάλο ψέμα και τι σύμπτωση, το ίδιο ψέμα που τους βάζει να λένε το ίδιο αφεντικό, περί μεγάλης περιουσίας που δεν έχω και είναι με επίσημα στοιχεία αποδεδειγμένο. Είμαι ο μοναδικός πολιτικός Αρχηγός, που δεν απέκτησα ΠΟΤΕ ούτε ένα ακίνητο ή κινητό περιουσιακό στοιχείο και που οι καταθέσεις μου είναι μικρότερες από πολλούς πρώην Χρυσαυγίτες, που πληρωνόντουσαν από το Κίνημα και που έχουν το θράσος να με κατηγορούν.

Είναι δεδομένο ότι το πρόβλημά τους έχει όνομα και για τον λόγο αυτό με κτυπούν τόσο σκληρά, όχι τώρα, αφού εδώ και 30 ολόκληρα χρόνια είμαι στόχος της λάσπης και της συκοφαντίας ενός ολόκληρου συστήματος.

Είμαι όμως υπερήφανος γιατί έχω δίπλα μου πέρα από αυτούς που εγκατέλειψαν πανικόβλητοι την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αλλά που δεν θέλουν να λέγεται αυτό προδοσία… (Αλλά πως να λέγεται ρε παιδιά; “Εθελουσία έξοδος”;) Πέρα από αυτούς, έχω Λαμπρούς δίπλα μου Αγωνιστές και Αγωνίστριες που στέκονται στο πλευρό μου και στο πλευρό της Τιμημένης Σημαίας του Κινήματός μας! Αυτούς που όταν λέγαμε ότι όταν μια μέρα όλοι γίνουν άπιστοι, εμείς θα παραμείνουμε πιστοί, το πιστεύανε και δεν λέγανε λόγια του αέρα, δεν ξελαρυγγιαζόντουσαν φωνάζοντας “ζήτω ο Αρχηγός”.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Exit mobile version