Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συμφωνία με την Δανία να πάρουμε ευρώ και να κρατήσουμε λαθρομετανάστες

Συμφωνία με την Δανία να πάρουμε ευρώ και να κρατήσουμε λαθρομετανάστες

Ο ρόλος της ΝΔ και της κυβέρνησης Μητσοτάκη αποδεικνύεται περίτρανα: Θέλουν να κάνουν την Ελλάδα καταφύγιο των λαθρομεταναστών όλης της Ευρώπης 

Η προπαγάνδα της κυβέρνησης Μητσοτάκη, που στηρίχτηκε σε εκατομμύρια ευρώ που δόθηκαν στα ΜΜΕ δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Μία πραγματικότητα εξαιρετικά σκληρή για την Ελλάδα, η οποία με την νέα συμφωνία Δουβλίνο που έρχεται θα γίνει ακόμη χειρότερη. Ένα δείγμα για το πως σκέπτεται να “λύσει” η ΝΔ το πρόβλημα λαθρομετανάστες και η συμφωνία βάσει της οποίας η Δανία θα προσφέρει περίπου 3.000.000 ευρώ για την στήριξη των ασυνόδευτων ανηλίκων, που υπέγραψαν ο αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Γιώργος Κουμουτσάκος και ο υπουργός Αναπτυξιακής Συνεργασίας της Δανίας Rasmus Prehn. Το προσφερόμενο ποσό θα διατεθεί για τη δημιουργία δομών φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων, με την καθεμία να έχει δυναμικότητα 20-40 παιδιών. Σύμφωνα με το σχέδιο, που θα υλοποιηθεί σε δύο φάσεις, θα δημιουργηθούν δομές για έως και 4.000 ασυνόδευτα παιδιά.

Με αυτό το ασήμαντο ποσό η Δανία αντί να αναλάβει τις υποχρεώσεις, που θα έπρεπε να αναλάβει ως προς την αναδιανομή των λαθρομεταναστών στην Ευρωπαϊκή Ένωση, απαλλάσσεται πληρώνοντας και αυτοί θα μείνουν φυσικά στην Ελλάδα.

Με απλά λόγια, παίρνουμε ευρώ, κρατάμε λαθρομετανάστες!

Exit mobile version