Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εμπρός, πάντα εμπρός!

Εμπρός, πάντα εμπρός!

Η προσπάθεια από κάποιους να ερμηνεύσουν το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα με απλούς πολιτικούς όρους, βάζοντας ταμπέλες κάθε είδους κατεύθυνσης στον χώρο, είναι μια εξαρχής αποτυχημένη προσπάθεια. Το Κίνημά μας είναι θεματοφύλακας στην Ελλάδα μιας πανάρχαιας Ιδέας, η οποία μπορεί να γίνει πολιτική πραγματικότητα όταν ανιδιοτελείς πολιτικοί στρατιώτες δίνουν τον Αγώνα. Αυτή την Ιδέα πολεμάει το σύστημα μέσω δολοπλοκιών, οικονομικής ασφυξίας και πολυετών δικαστικών αγώνων, με την ακούσια ή εκούσια βοήθεια από χρήσιμους ηλίθιους που σε δύσκολες καταστάσεις υπέγραφαν δηλώσεις μετάνοιας με την ταχύτητα φωτοτυπικού.

Μπορεί οι αποφάσεις κάποιων να είναι αποτέλεσμα αλληλεπίδρασης των αποφάσεων που πάρθηκαν από άλλους ή καταστάσεων που προέκυψαν από τις αποφάσεις αυτές. Η κοσμοθέαση του Λαϊκού Εθνικισμού, την οποία εκφράζει μόνο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, οδηγεί τις πράξεις μας που δεν είναι αποτέλεσμα παροδικών αποφάσεων, αλλά αποτέλεσμα της βαθιάς μας πίστης για το δίκαιο του Αγώνα μας, όντας πεπεισμένοι πώς μόνο μέσα από τις τάξεις του Κινήματος μας μπορεί να πραγματοποιηθεί.

Η δική μας πίστη στρέφεται γύρω από ένα σταθερό σημείο, την Ιδέα μας και η Ιδέα αυτή είναι αδιαπραγμάτευτη. Δεν διαμορφώνεται ανάλογα με τις καταστάσεις, ούτε τσαλακώνεται στον βωμό των απαιτήσεων ανθρώπων που είναι αμφίβολο αν είχαν το θάρρος να στηρίξουν το Κίνημά μας έστω και στη μυστικότητα που προσφέρει ο στενός και αυστηρά προσωπικός χώρος της κάλπης, αλλά ούτε από αυθαίρετες ερμηνείες κάποιων ανεγκέφαλων.

Δεν είναι όμως μόνο οι πράξεις μας που αποκαλύπτουν την αληθινή μας φύση αλλά κυρίως ο σκοπός που υπηρετούμε και ο σκοπός αυτός είναι υγιής. Όσοι πιστοί έχουμε χρέος να σταθούμε όρθιοι στις επάλξεις ενός κάστρου ως υπερασπιστές αυτής της Ιδέας. Σε καμία περίπτωση οι κινήσεις μας δεν θα υπαγορευτούν από τους αντιπάλους, από την οχλαγωγία και από τις ευκαιριακές παρουσίες κάποιων που έχουν άποψη για όλους και για όλα. Είναι αυτοί οι ίδιοι που αναλώνονται σε τοξικές αναρτήσεις μέσα από την ανωνυμία του διαδικτύου, φοβισμένοι μέσα στη φθηνή τους ύπαρξη να βγουν μπροστά, να έχουν λόγω και να δείξουν το πραγματικό τους πρόσωπο.

Στις οργανωτικές συνδιασκέψεις της προηγούμενης εβδομάδας εκατοντάδες Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, υποστηριχτές και φίλοι έδωσαν το παρόν και ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα δείχνοντας πως στα δύσκολα μπορούν να βγουν μπροστά. Κάποιοι άλλοι που δήλωναν λίγες μέρες πριν την αμέριστη συμπαράστασή τους έβγαλαν με εκπληκτική ταχύτητα την μάσκα τους. Είναι η ίδια πάστα ανθρώπων, πολλοί εκ των οποίων ημιμαθείς και ματαιόδοξοι, που δεν κατάφεραν να κρύψουν την ψυχική τους ασχήμια, έτοιμοι να κορδωθούν δίπλα σε νέους διάττοντες πολιτικούς αστέρες, περιμένοντας να κοσμήσουν με την ανυπαρξία τους ένα ακόμα «πατριωτικό» ψηφοδέλτιο και γιατί όχι, να απολαύσουν την αδρά αμειβόμενη θέση του εθνοπατέρα.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ως Κίνημα ποτέ δεν είχε ως αυτοσκοπό την κοινοβουλευτική παρουσία, αλλά τη δημιουργία εκείνων των δομών που θα δημιουργήσουν τον νέο άνθρωπο της ευθύνης, της πειθαρχίας και της προσφοράς. Ο νέος αυτός άνθρωπος θα σμιλευτεί μέσα στο καμίνι της Εθνικιστικής Ιδέας. Εγγύηση για αυτό είναι οι νέοι που απάντησαν στο κάλεσμα της καθαρής τους ψυχής και εντάχθηκαν ενεργά στις τάξεις μας, γεμάτοι ενθουσιασμό, γνώσεις και ιδέες. Αυτοί θα είναι οι αυριανοί ηγήτορες της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και όλοι μας πρέπει να σεβαστούμε τον Αγώνα τους και να σταθούμε αρωγοί στην τιτάνια προσπάθεια που έκαναν να περάσουν και μόνο το κατώφλι της μεγάλης οικογένειας μας. Εμπρός λοιπόν, πάντα Εμπρός!

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΙΟΚΟΣ

Exit mobile version