Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πάλι κοροϊδεύει τους Έλληνες ο Μηταράκης!

Πάλι κοροϊδεύει τους Έλληνες ο Μηταράκης!

Μιλάει για απελάσεις και απελάσεις δεν γίνονται 

Την δική του απάντηση έδωσε το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου, με αφορμή το συλλαλητήριο λαθρομεταναστών που μπήκαν παράνομα στη χώρα, που πραγματοποιήθηκε στο Σύνταγμα και στο οποίο ακούστηκε, μεταξύ άλλων, το   σύνθημα: «Από την Αθήνα ως την Αμερική-παγκόσμια εξέγερση αντιρατσιστική».

Στην συγκέντρωση συμμετείχε και ο ΑΝΤΑΡΣΙΑ των μαρτύρων κατηγορίας κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, καθώς και εκπρόσωποι οργανώσεων αλλοδαπών.

Για γέλια και για κλάματα η απάντηση Μηταράκη, ο οποίος μιλάει πάλι για απελάσεις, που φυσικά δεν θα γίνουν ποτέ! Η δήλωση είχε ως εξής:

«Η χώρα μας δίνει άσυλο σε αυτούς που το δικαιούνται βάσει του διεθνούς δικαίου, αλλά και θα προβαίνει σε απελάσεις όσων δεν δικαιούνται διεθνούς προστασίας. Όλοι οι αιτούντες άσυλο και οι πρόσφυγες θα πρέπει να σέβονται τους νόμους και τις παροχές που λαμβάνουν για το διάστημα που τις δικαιούνται».

Αλήθεια για πόσο ακόμη καιρό θα κοροϊδεύουν τον Ελληνικό Λαό; Για ποιες απελάσεις μιλάει ο Μηταράκης, όταν είναι γνωστό ότι τους τελευταίους μήνες έχουν γίνει ελάχιστες, ενώ θα έπρεπε να έχουν γίνει δεκάδες χιλιάδες;

Ξεκάθαρη θέση για το ζήτημα των λαθρομεταναστών έχει μόνον η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ από την δεκαετία ακόμη του ’90 όταν ζήτησε λύση αυτού του προβλήματος και να κλείσουν στα αλήθεια και όχι στα ψέματα με προπαγάνδα και κανάλια τα σύνορα της χώρας.

Exit mobile version