Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η ενότητα και οι “εθνικοπατριώτες”

Η ενότητα και οι “εθνικοπατριώτες”

Κάποιοι πίστευαν ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι μία σημαία ευκαιρίας στην οποία θα μπορέσουν να βρουν θέση ενάντια στο αναμφισβήτητο γεγονός ότι πολέμησαν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Απευθυνόμενοι μάλιστα σε αθώους και αφελείς πατριώτες λένε και γράφουν ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν θέλει την ενότητα με τις “υγιείς” εθνικές δυνάμεις! Στην πραγματικότητα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει ανοίξει την αγκαλιά της σε όλους τους Έλληνες, αλλά δεν έχε θέση για τυχοδιώκτες και επαγγελματίες πολιτευτές.

Όλοι αυτοί λοιπόν, που θέλουν να έχουν μία θέση στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ που ήταν τον Σεπτέμβριο του 2013 όταν ο Σαμαράς με μία πολιτική σκευωρία φυλάκιζε την ηγεσία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ; Όχι μόνον δεν ήταν δίπλα μας, αλλά πανηγύριζαν γιατί πίστευαν ότι με την φυλάκισή μας θα ωφεληθούν πολιτικά.

Με ποιους όμως θέλουν να ενωθούμε κάποιοι κακοήθεις και φθονεροί, οι οποίοι δεν μας συγχωρούν ότι είμαστε ελεύθεροι και δεν υπηρετούμε συμφέροντα; Ποιες είναι αυτές οι “αγέρωχες” πατριωτικές δυνάμεις, με τις οποίες πρέπει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να συμπορευθεί; Για να τελειώνουμε μία και καλή: Όλα αυτά τα περιπλανώμενα ορφανά του πολιτικού κατεστημένου, που έχουν γυρίσει από πολλά κόμματα και που κάποια από αυτά δήθεν έφυγαν από δίπλα μας στην πραγματικότητα δεν ήταν ΠΟΤΕ κοντά μας, δεν ήταν ΠΟΤΕ στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Exit mobile version