Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μέτωπο ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ κατά ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Μέτωπο ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ κατά ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

“Athens Voice”, Ιανουάριος 2020: “Από ό,τι φαίνεται δεν ξεμπερδέψαμε τόσο εύκολα με την Χρυσή Αυγή”

Το βράδυ της 7ης Ιουλίου 2019, όταν θριαμβευτικά ανακοίνωσαν τα κανάλια του Συστήματος ότι μένει εκτός Βουλής η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, όλοι πίστευαν ότι το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα τέλειωσε. Έκαναν λάθος και πολλούς μήνες αργότερα συγκεκριμένα επτά ολόκληρους μήνες μετά, έγραφε σε άρθρο της η Athens Voice τα παρακάτω:

“Ημέρες εορτών σε καφέ στο κέντρο της Αθήνας. Στο διπλανό τραπέζι μια παρέα γυναικών περίπου στην ηλικία των 30 ετών συζητούσαν για διάφορα θέματα, αλλά με δυνατό τον τόνο της φωνής τους, με αποτέλεσμα να μπορείς εύκολα να τις ακούς. Από ό,τι φαινόταν από τις συζητήσεις πρέπει να ήταν μορφωμένες και μάλλον με καλές δουλειές. Κάποια στιγμή η κουβέντα φτάνει στα πολιτικά… και εδώ αρχίζει ο εφιάλτης. Εκφράζουν έντονη ικανοποίηση για την εισαγγελική πρόταση της πολύκροτης δίκης της Χρυσής Αυγής που τους βγάζει «λάδι» και προγραμματίζουν την αγορά του «ημερολογίου» που μόλις εκδόθηκε από την οργάνωση για το 2020…

Από ό,τι φαίνεται δεν ξεμπερδέψαμε τόσο εύκολα με το «αυγό του φιδιού». Είναι όμως ακόμη πιο τραγικό νέα μορφωμένα κορίτσια να είναι υμνητές αυτού του μορφώματος …”

«Πηγή: https://www.athensvoice.gr/politics/610080_ta-mihaloliaka-einai-edo»

Ακολούθησαν και άλλα πολλά δημοσιεύματα και δημοσκοπήσεις που έδιναν μέχρι τις αρχές Μαΐου ποσοστά που πλησιάζαν το 35 ή και το έφταναν στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Και το Σύστημα αποφάσισε μία ακόμη επίθεση εναντίον μας. Ας το πάρουν απόφαση τίποτε δεν τέλειωσε, τώρα όλα αρχίζουν…

Υ.Γ.: Στον πόλεμο κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ  συμμετέχουν και συνεργάζονται απόλυτα και κάποιοι νεοπατριώτες με τα αναχώματά τους και ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ, όπως τον Ιούλιο του 2019 και αυτό φαίνεται καθαρά.

Exit mobile version