Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Προκλητικός ο μάρτυρας κατηγορίας κατά της Χρυσής Αυγής, Ελγαντούρ προέβη σε δημόσια ρατσιστική δήλωση

Προκλητικός ο μάρτυρας κατηγορίας κατά της Χρυσής Αυγής, Ελγαντούρ προέβη σε δημόσια ρατσιστική δήλωση

Μετά από 32 ολόκληρα χρόνια πλήρους ασυδοσίας από όλες τις αρχές και από τις Εκκλησιαστικές και μετά από διαμαρτυρίες Ελλήνων κατοίκων της περιοχής έκλεισε τζαμί που λειτουργούσε παράνομα και τον καιρό που ήταν κλειστές οι Εκκλησίες στο κέντρο του Πειραιά! Αξίζει τον κόπο να δούμε την αντίδραση ενός μάρτυρα κατηγορίας στην δίκη της Χρυσής Αυγής, που είχε τεθεί στην υπηρεσία τότε της ΝΔ για να οδηγηθεί η ηγεσία του Εθνικιστικού Κινήματος στην φυλακή.

Το σφράγισμα του χώρου μουσουλμανικής λατρείας στην οδό Φίλωνος στον Πειραιά προκάλεσε την αντίδραση της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδας.

Ο χώρος που βρισκόταν στο λιμάνι του Πειραιά από το 1989, σφραγίστηκε επειδή λειτουργούσε χωρίς άδεια από το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Ο πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ένωσης, Ναΐμ Αλγαντούρ κάνει λόγο για «καταπίεση της θρησκευτικής έκφρασης», και τώρα οι πιστοί θα καλούνται μαζικά εκτός Πειραιά», ενώ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook έγραψε: «Σήμερα ήταν η τελευταία προσευχή της Παρασκευής στο Τζαμί της Ανδαλουσίας μετά από 32 χρόνια. Ω Αλλάχ, τι προκάλεσε το κλείσιμο της επιτροπής ντροπής και του κυβερνητικού γουρουνιού τους».

Το να μιλάει ένας μουσουλμάνος και να αποδίδει τον χαρακτηρισμό “γουρούνι” σε έναν άνθρωπο με δεδομένο ότι το γουρούνι θεωρείται ζώο μιαρό για τους μωαμεθανούς, αποτελεί τον ορισμό του ρατσισμού! 

Exit mobile version