Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κοντά στο 3% η Χρυσή Αυγή σε 2 δημοσκοπήσεις

Κοντά στο 3% η Χρυσή Αυγή σε 2 δημοσκοπήσεις

Ολόκληρο το Σύστημα κατά Χρυσής Αυγής από δεξιά μέχρι αριστερά…

Το παραμύθι ότι τέλειωσε η Χρυσή Αυγή που άρχισε τον Ιούλιο του 2019 τελικά δεν έχει πιάσει στον λαό! Όπως δεν έπιασε και στο παρελθόν, με τις αποχωρήσεις βουλευτών και στελεχών και ακόμη και με την φυλάκιση και για τον λόγο αυτό το Σύστημα ανησυχεί και συνεχίζει ένα σκληρό ψυχολογικό πόλεμο ενάντια στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, που δεν προσκυνά, δεν συμβιβάζεται με το αμαρτωλό καθεστώς που πουλάει την Πατρίδα και λεηλατεί την χώρα.

Η ανησυχία τους είναι μεγαλύτερη γιατί οι ημέρες που έρχονται θα είναι δύσκολες και έτσι προσπαθούν με κάθε τρόπο να εξαφανίσουν κυριολεκτικά την Χρυσή Αυγή. Και την “εξαφανίζουν” σε όλες τις δημοσκοπήσεις των τελευταίων δύο μηνών, λες και κάποιος πάτησε ένα κουμπί και είπε ότι δεν υπάρχει πλέον η Χρυσή Αυγή.

Σε δύο δημοσκοπήσεις, η μία με σφραγίδα ΝΔ και η άλλη με σφραγίδα ΣΥΡΙΖΑ, παρουσιάζουν το Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή σαν να μην υπάρχει! Στην πραγματικότητα, επειδή έχουμε την δυνατότητα να μαθαίνουμε τα αληθινά ποσοστά και όχι αυτά που παρουσιάζουν, και στις δύο αυτές μετρήσεις η Χρυσή Αυγή ευρίσκεται πάνω από το 2% και μία μία γκρίζα ζώνη, που σίγουρα περιέχει κρυφή ψήφο για την Χρυσή Αυγή, σχεδόν 20%.

Είναι δηλαδή μέσα στο πολιτικό παιχνίδι και για τον λόγο αυτό συνεχίζεται ο πόλεμος εναντίον μας με κάθε μέσον με συκοφαντίες, λάσπη και φήμες.

Η Χρυσή Αυγή όμως ανασυντάσσεται και δεν θα είναι καθόλου εύκολο το έργο τους, αλλά αυτό που φαίνεται καθαρά είναι ότι στην συγκεκριμένη περίπτωση υπάρχει μέτωπο ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ καθώς και κάποιων κομμάτων-αναχωμάτων εναντίον μας. Αυτό φαίνεται καθαρά και από τα όσα λένε και παρουσιάζουν διάφοροι σεσημασμένοι μπολσεβίκοι, που παίζουν το παιχνίδι του ΣΥΡΙΖΑ.

Exit mobile version